Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek24

Dziewczyna która ma w głowie swojego byłego..

Polecane posty

Witam, mam pewien cholerny problem... Mam 24 lata, spotykam się z pewną dziewczyną (22 lata) od ponad pół roku, spędzamy ze sobą praktycznie każdy weekend od 2 miesięcy, jest super.. Potrafimy się dogadać i wgl, ale jakiś czas temu wyznała mi że Ona nadal w głowie ma swojego byłego, mimo że gwarantuje mi że go nie kocha, że twierdzi że jest dupkiem ale ciągle o nim myśli. Postanowiłem się nie poddawać, działać dalej, spotykać się, szczerze rozmawiać i wgl. 3 tygodnie temu gdy byliśmy na imprezie w Klubie tańczyliśmy, przytulaliśmy się, całowaliśmy było wszystkie pięknie do czasu gdy nie dojrzała wzrokiem gdzieś swojego byłego. Od tego czasu na imprezie była smutna, nie odwzajemniała niczego, nawet uśmiechu, spytałem się czy o niego chodzi, to stwierdziła ze łzą w oku że tak. Dzisiaj są walentynki, od soboty byłem z nią umówiony że dzisiaj coś razem porobimy, więc ugotowałem coś dobrego, deser, kupiłem kwiaty, wino.. Napisałem jej że do zobaczenia wieczorem, w odpowiedzi napisała mi że Jej fejs przypomniał dzisiaj że to są walentynki, stwierdziła że to dziwny dzień, dla zakochanych, par i wgl i że lepiej jak nasze spotkanie przełożymy na jutro...... Nie wiem co mam w takiej sytuacji zrobić, czuje się cholernie źle teraz. Myślicie że będzie to dobry pomysł jak chociaż te głupie kwiaty zostawię pod jej mieszkaniem w bloku? Co mam zrobić w tej sytuacji? Jest sens walczyć? Proszę o pomoc, z góry dziękuję!

Gość gość
jest sens. Tez taka bylam, a po pewnym czasie jej minie..ii mozliwe ze pokocha cb ale to trzeba czasu duzo, bo kocha bylego