Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o odpowiedzi do bardziej doświadczonych ode mnie

Polecane posty

Gość gość
No okej, zakładając, że dotykał penisa (jeśli tak to przez spodniea, ale raczej wcale nie dotykał) to potem tą ręką jak mnie dotykał, to dotykał przez spodnie i bielizne. Przepraszam za moją niewiedzę, teraz to już całkowicie zgłupiałam.

Gość gość
Pewnie wprowadził nasienie przez przypadek. Wtarl ci w gacie no i masz. Lec do gina niech cię zbada

Gość gość
Nie czytaj glupot tu wypisywanych, uzyj przegladarki. A te zabarwienie sluzu w połowie cyklu moze swiadczyc o owulacji.

Gość gość
Dobra, żałuje, że napisałam na tym forum. Nie chodzi mi o badanie mnie czy diagnozowanie, ale o jakieś rady, odpowiedzi co to MOŻE być, fakt trochę o podniesienie na duchu - jednak takie osoby jak NIEKTÓRE tutaj zachowują się podle wobec osób, które naprawdę mają jakiś problem. fakt, może pisanie na form nie jest najlepszym rozwiazaniem, ale jakims jest - po coś ktoś ten napisał. Zamiast wyjść z tego forum z mniejszymi obawami czy nakierunkowaniem na coś, wychodz bardziej zestresowana i prawie z płaczem. Obstawiam, że nie jestem jedyną osobą tutaj. Mam nadzieje, że WY - śmieszki i ironiczni ludzie - nie będziecie w takiej sytuacji desperacji, strachu i przerażenia, a ktoś będzi jeszcze bardziej was dokopywał.

Gość gość
Ja tak miałam i chodzę w ciazy. Zalamalam się

Gość gość
Dodam, że z całego serca dziękuję osobą, które tutaj szczerze chciały pomóc - bo nie można wszystkich mierzyć jedna miarką - szkoda, że sa one przysłaniane przez takich złych ludzi, którzy anonimowo robią sobie jaja z ludzi, którzy jakieś problemy mają.

Gość gość
Autorka: Poczekam i za kilka dni zrobię test ciążowy, bo w tej sytuacji nie wiem co zrobić innego.

Gość gość
Kurde dziewczyno masz 18 lat a pytasz się o takie głupoty że szok. Nie dziw się że robią sobie z ciebie jaja

Gość gość
Okej, sama przyznaje, że może to brzmi bezsensu - ciąża kiedy nawet nie współżyłam brzmi głupio, ale przestraszyłam się tego, ze jakieś plamienie miałam i w stresie naprawdę mi głupie myśli przychodzą "a moze jednak.." chciałam uzyskać pewności, z to jednak nierealne. Bo takto w każdym momencie można by było zajść, ale jednak gdzieś w środku sie stresuje.

Gość gość
To jest NIEREALNE! Napisze ci kolejny raz. W ciazy byc nie mozesz a zabarwienie sluzu podczas owulacji jest normalne.

Gość gość
Dziękuje za wszystkie odpowiedziz, oby tobył prawda

Gość gość
Jest sens robienia testu?

Gość gość
Nie ma.

Gość gość
Sama czuje, że to nierealne, ale jednak gdzieś w środku zasiał się strach.

Gość gość
Jesli twoj chlopak kilka dni temu walil konia to plemniki mogly sie ukryc np pod paznokciem , jak dotykal ciebie przez spodnie to plemniki mogly z latwoscia przeskoczyc na material a pamietaj ze sa mikroskopijnie malutkie i zwinne z latwoscia przecisna sie przez material i bielizne do waginy i masz pozamiatane ! Nawet przy pettingu przez ubranie powinnas miec na sobie foliowe majtki , latwo zrobic samemu z reklamowki bo te oferowane przez ginekologow sa strasznie drogie . I tak, robisz otwory w reklamowce na nogi w dolnej czesci reklamowki a uchwyty czy uszka jak tam zwal od reklamowki delikatnie rozciagasz i zakladasz na ramiona jak szelki w ten sposob zmniejszasz ryzyko zsuniecia sie foliowych majtek antykoncepcyjnych domowej roboty No ale ty juz jestes w ciazy wiec pozamiatane :( :(

Gość gość
Jja prdl:):):) dobre

Gość gość
Ha ha ha dobre dobre aż posikalam się ze śmiechu

Gość gość
Autorka: jednoznacznie ludzie mają ze mnie bekę, a w tej sytuacji w ciąże się nie da zajść. Dobrze wiedzieć. Jednak nerwy robią swoje.

Gość gość
Spokojnie, zaraz nadejdą trzej królowie. .

Gość gość
Każdy był kiedyś niedoświadczony, prawda? Każda kobieta kiedyś zaczynała, kiedyś dojrzewała, w każdej kobiecie zachodziły jakieś zmiany. Przestraszyłam się, to różne rzeczy dobrałam sobie do głowy.

Gość gość
ktoś się jeszcze wypowie na ten temat?

Gość gość
Ale dziewczyno ! Co sobie wzielas do glowy?? Ze plemniki w powietrzu fruwaja czy co bo nie kapuje? Nie ma zadnej szansy zebys byla w ciazy, do tego jest potrzebny pelen stosunek!

Gość gość
Będąc w szkole na biologii, lekcji wychowawczej uczyło, że zapłodnienie dzieje się przez współżycie, kiedy to następuje wytrysk, to połączenie komórki jajowej z plemnikem. Tylko teraz (było to dużym błędem) kiedy poczytałam internet a tam mnóstwo artykułów i tematów o ciążach bez stosunku i wgl. Sieczka.