Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćq

Złe wyniki nasienia

Polecane posty

Gość gośćq

Witam Was dziewczyny. Od prawie roku staramy sie o dziecko ... Moje wyniki tarcaycy byly ok, owulacja co miesiąc, prolaktyna tez w normie. Dzis odebralismy wyniki nasienia męża, niestety sa poniżej norm dlatego nasze starania są do tej pory bez owocne :( Czy mozecie polecić jakis suplement diety i coś poradzic aby poprowic wyniki? Dodam że mąż nie pali, alkohol niestety sie zdarza

Gość MamaNaZakrecie
Maz powinien udać sie do androloga, niestety jest bardzo mało lekarzy andrologow wiec ewentualnie zostaje urolog. Zrobi wywiad, zobaczy wyniki i doradzi co najlepiej powinien brac.

Gość gość
Idż do swojego ginekologa i przedstaw sprawę. On pokieruje cię dalej. Tutaj każdy ci będzie radził po swojemu. Być może będziesz miał inseminację.

Gość gość
Watpie tak na prawde to nie ma lekow na poprawe nasienia,mozna stosowac suplementacje,ale to gowno daje takze inseminacja albo in vitro wam zostaje,chyba ze cud

Gość gość
A nam zdarzył się cud , lekarze mówili ze bez leków będzie mi ciężko zajść w ciąże a rodzę za 4 tygodnie

Gość gość
Podaj wyniki,pracuje w laboratorium to sie orientuje. Z tego co wiem,to nie ma jakis super witamin na poprawe,zobacz ile jest inseminacji...gdyby suplementy dzialaly,to by tego nie bylo.

Gość gośćq
Badania byly robione po 6 dniach wstrzemiezliwosci wiec nie wiem czy nie za dlugi czas. Gosciu przeslesz mi adres maila? Wyslalabym ci tam te wyniki

Gość gość
6 dni,to w sam raz. Jaka ma zywotnosc? Koncentracja? Ruch a i b? Morfologia Ruchomych ile? To sa majwazniejsze

Gość gośćq
2017-02-14-17-45-32.jpg 2017-02-14-17-43-35.jpg Tutaj sa wyniki. Bardzo Ci dziekuje za pomoc!

Gość gość
No slabe te wyniki niestety,prawidlowych aby 1%, co na dzien dzisiejszy do inseminacji ledwo sie nadaja. Zywotnosc tez slaba,******iestety tez. Ale nie martw sie nasienie sie ( wymienia) powtorzcie badania za 3 msc.W tym czasie wizyta u androloga, A rozpoznanie masz? Na dole my piszemy

Gość gość
a ile lat ma twój partner?

Gość gość
a ile macie lat ty i mąz ,to pierwsza ciąza czy starcie się o koleją?

Gość gośćq
Na dole jeszcze pisze tak jakby jeszcze.nie wszytsko bylp dodane do wyników ... do jakiego lekarza udac sie o poradę?

Gość gość
Moze sprobujcie metode niekonwencjonalna. Poczytaj o ziolach ojca sroki,bodajze nr.3. Ale do tanga trzeba dwojga,nie wiem kak Twoj partner do tego podchodzi

Gość gośćq
Prawie rok staramy sie o pierwsze dziecko, ja mam 25, on 28 lat

Gość gość
Androlog lub urolog.Lepiej do androloga.Maz bielizna przewiewna,koniec z goracymi kapielami.Zdrowsza dieta do tego suplement i powinno byc lepiej,no ale bez lekarza ani roz.

Gość gośćq
Poczytam o tych ziolach. Dziękuję Ci bardzo za pomoc :*

Gość gość
Jak pojdzie do androloga pewnie zbadaja mu tez jadra,usg itd. No jak na ten wiek i wyniki to tragedia. Ale,cuda sie zdarzaja.Musicie walczyc

Gość gość
Wiem,ze facetom zapisuja tez clo,ale to juz lekarz musi zdecydowac.

Gość gość
jesteście jeszcze młodzi czasami stres tez wpływa zle na nasienie, cieżki wysiłek fizyczny, siłownia, ale w takim wieku macie duże szanse na dzieci , z ziołami to ostrożnie nie każdemu można je stosować mogą więcej szkody zrobić niż pożytku rok to jeszcze nie tak dużo czasu , u przeciętnej pary rok to jeszcze nie mam powodu do zmartwień ,a inv to ostateczność warto naturalnie próbować jeszcze

Gość gość
Moj ma swietne wyniki,ze mna ok a ciazy nie ma :(

Gość gość
18.13 ja mam podobnie staramy się już rok ni nici a wy ?

Gość gość
My dwa lata i nic,teraz lekarz wmawia mi blokade psychiczna,bo juz wszystko co mozliwe mi po spr no i meza,hormony nasienie

Gość gość
Tyle,ze my mamy juz dziecko 8 letnie,hsg laparo wszystko ok.

Gość gość
18.25 ja straciałam nadzieje jakoś boje się że się nie uda z każdym cykem jestem bardziej nerwowa, a jak @ przychodzi jestem smutna - a wy macie dzieci już?

Gość gość
gośc 18.28 a ile macie lat jak można spytać - my po 30 tce jesteśmy może wiek też gra ważną rolę

Gość gość
Tak zyje najpierw staraniami,potem nadzieja,potem testy i ze nie mozliwe i potem okres i wielka rozpacz.Stres bardzo zle wplywa na plodnosc. Mimo wszystko nie poddam sie,chodz chwilami psycha siada porzadnie,mimo tego,ze mam juz dziecko.

Gość gość
ja 18.30 u nas lekarz tez wmawia blokadę psychiczną ,a to pierwsze i weż tu człowieku się nie denerwuj szkoda słow ,jestem załamana czasami jest mi smutno

Gość gość
a ile macie lat?, może uda wam się drugie ,my to już czasu nie mamy za dużo podobno kobiety i w 40 rodza ale ja postanowiłam ze 40 jak będzie to już nie chce