Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćq

Złe wyniki nasienia

Polecane posty

Gość gość
Modl sie do sw.Rity modlitwa o potomstwo.Ja tez sie modle,jeszcze wprawdzie nie dostalam tego,ale dostane i Ty tez tylko musisz w to uwierzyc.W wolnej chwili poczutaj sobie potege podswiadomosci,badz obejrzyc na yt sekret.Troche pomaga,poza tym fajnie jest wspominac i zblizyc sie do partnera,tak jak to bylo na poczatku znajomosci.Poczuj te motyle w brzuchu i baw sie,a wtedy sie spelni

Gość gość
18.28 a inv bierzecie pod uwagę?

Gość gość
18;34 Ja mam 30 w tym roku,maz 35 Syn 8 lat.

Gość gość
masz racje modlitwa jest bardzo ważna i potrzebna ja tak uważam

Gość gość
Niech dadza sobie czas po co zaraz in vitro.Musi sie udac. In vitro,to sie robi jak juz nic nie mozna zrobic.

Gość gość
mi gin mówiła tylko w owulację celować ale w sumie rok i nie ma efektów a jak u ciebie 18.28?

Gość gość
A moj gin,ze w dni plodne codziennie bo ta komorka krotko zyje, Autorko,bierzesz cos np.folik,wiesiolek?

Gość gość
do 18 40 tzn rano i wieczorem w dni płodne a plemniki wtedy nie są osłabione?

Gość gość
zastanawiłam się jak mam kłucie w jajnikach np. wieczorem to jest owulacja i ile ta komórka jajowa może czekać ...?

Gość gość
Nie no raz dziennie,pytalam o to oslabienie to powiedzial,ze; owszem byly by oslabione,gdybysmy np robili to codziennie caly cykl,a ze pare dni pod rzad to nie oslabi ich

Gość gość
A Twój mąż pali? Jak się odżywia? Jaki ma tryb życia? Pamiętaj, że natura nie pozwala się rozmnażać słabym osobnikom, tak jak kobieta anorektyczka traci okres, tak mężczyzna może mieć osłabione zdolności rozrodcze, gdy nie dba o organizm.

Gość gość
A to zalezy,bo jeden ma bole przedowulacyjne inne maja poowulacyjne.Kup sobie testy owulacyjne,mi test wychodzi pozytywny dzien przed owulacja,bo chodzilam na monitoring

Gość gość
ja używam testów owulacyjnych od pół roku , mój nie pali ,nie pije za dużo alkoholu ,je regularnie ,waga w normie ,ja podobnie - nie pomyślałam ze to mogą być równie bole poowulacyjne ,mam mocne kłócie w jajniku ,ostatnio w 13 dc było kłocie a cykle mam 28 dniowe i myśłałam że owulacja będzie 14 tego

Gość gość
słyszałam że najlepiej jest rano ale nie wiem czy przywiążywac do tego uwagę?

Gość gość
do dziewczyn które już mają dzieci- wy wtrafiliście w samą owulację czy było przed i po owulacji?

Gość gość
Ja jestem to od syna 8 l. On poczety nie wiem kiedy bo stosunki od 11-16 dc codziennie. Jedno poronienie w miedzyczasie stosunki od 10-14 dc codziennie,no i teraz dwa lata nic

Gość gość
Też mieliśmy tak słabe wyniki. Poszłam z tym do mojej gin a ona na to że nie może pomóc i dała mi namiar do specjalisty od niepłodności żeby ocenił czy jest w ogóle sens próbować z inseminacja. Umowilam sie na wizytę i nie poszłam bo okazało się ze jestem w ciąży!! Głowa do góry;) Ale pierwsze co to inseminacja, dopiero jak okaże się nieskuteczna to in vitro. Rozumiem i przytulam.