Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mnie olewa

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tego kiedyś zawsze miał dla mnie czas starał się itd i nagle z dnia na dzień zaczął pisać tak jakby na odpie**ol, chciałam z nim się spotkać i porozmawiać ale ciągle nie ma czasu się spotkać. Umówiliśmy się w końcu w poniedziałek na 21, żeby chwilę o tym porozmawiać ale przestał się odzywać. Dzwoniłam ale nawet nie odbierał, aż w końcu odezwał się po 3 godzinach. Teraz pisał do mnie ale jest taki dziwny wobec mnie i nawet nie ma odwagi porozmawiać na żywo. To mnie już wykańcza. Co na to poradzić? Dodam ze jesteśmy ze sobą 4 miesiące ale starał się o mnie przez rok więc trochę znamy.

Gość gość
Starał się o ciebie przez rok i znudziło mu się. Wcale mu się nie dziwię. Znajdź sobie nowego księciunia.

Gość gość
Czemu się nie dziwisz? ;) dałam mu szanse i naprawdę starałam się w tym związku

Gość gość
pewnie z perspektywy czasu doszedł do wniosku nie warto było stracić rok czasu żeby jaśnie panią zdobyć i nie chce już tracić ani minuty więcej

Gość gość
Ktoś Cię zastąpił.

Gość gość
Nawet nie wiesz jak było, po prostu jak go poznałam to kogoś miałam ale nam później nie wyszło (obecny chłopak do tego sie nie przyczynił) i potem potrzebowałam trochę czasu ale go doceniłam i zależy mi na nim