Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tym Dniu dla Ciebie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiesz i nigdy się nie dowiesz jak bardzo Cię kochałam i kocham. Ale sam wiesz...nie każda miłość jest dobra. Każde z nas jej potrzebuje jak wody i cóż począć, kiedy to dla nas woda zatruta. Obydwoje jesteśmy od niej chorzy. Nie chcę Cię ranić. Najlepiej żebym była zdrowa, ale nie jestem, cierpię od zatrucia...I teraz przyszło mi jeszcze wypić ten kielich goryczy w samotności. Życzę Ci szczęścia, naprawdę życzę Ci szczęścia. Ja będę we mgle, dalej...może przez jakiś czas...i zobaczysz kiedyś odczujesz, że mnie nie ma.

Gość gość
Antoine de Saint-Exupéry „Przyjaźń poznaję po tym, że nic nie może jej zawieść, a prawdziwą miłość po tym, że nic nie może jej zniszczyć.”

Gość gość
nieprawda

Gość gość
Jeżeli nie masz szans na miłość, powinieneś zamilknąć, bo nie należy mieszać miłości z niewolnictwem serca...

Gość gość
18:15 Nie irytuj się, pisarz ma rację. A ty nie miałaś/eś do czynienia z prawdziwą miłością.

Gość gość
Każda miłość jest dobra. Zatruci jadem bywają ludzie.

Gość gość
Antoine de Saint-Exupéry „Przyjaźń poznaję po tym, że nic nie może jej zawieść, a prawdziwą miłość po tym, że nic nie może jej zniszczyć.” to fantazja pisarska, która nie ma nic wspólnego z prawdą

Gość gość
A 19.31 to takie mędrkowanie postaci, wyzutej z pozytywnych uczuć.

Gość gość
19:26 Nie każda miłość jest dobra. A co z tymi miłościami zakazanymi, gdzie dla szczęścia jednych, cierpią inni? A co z tymi miłościami, które rozbijają rodziny? A co z miłością ludzi, którzy cierpią od nieustannej zazdrości? Co z miłością kobiety, którą zabija mężczyzna swoimi poczynaniami, zdradami? Pytam się, co??? Powiedz mi, ze miłość, która karmi się cierpieniem od "kochającego" to miłość? Było dwoje, którzy się kochali, ale cóż to za miłość, skoro rozwalili ją pseudoznajomi??? Cóż to za miłość??? Powiem, miłość rzadko kiedy jest autentyczna i prawdziwa. Za to mordercy miłości są nader modni i wszechobecni.

Gość gość
Głupia idiotko,nie ma tu Twojego faceta

Gość gość
Ludzie kochający, zatruci jadem? a cóż to takiego? jak miłość to nie jad. Zatruci jadem nie mają nic wspólnego z miłością.

Gość gość
Dobrze, że Twój tu jest... przepraszam, on nie istnieje :-D

Gość gość
tak samo jak ty nie istniejesz. A teraz Pa!

Gość gość
No i dobrze, psycholki są niebezpieczne :-P ...i niemiłe!

Gość gość
Wyrzekam się tego

Gość gość
czego się wyrzekasz?

Gość gość
Miłości

Gość gość
oby Ci się udało...ja też się wyrzekałam...i wciąż wyrzekam się grzechu, aby mnie grzech nie opanował.

Gość gość
19.50 Nie wiesz co to miłość.

Gość gość
Wiem, że miłość nigdy nie zadaje ran.

Gość gość szarriikkk
do milosci to trzeba miec odwage...wielkom odwage! jo na dzisiej mom nadwage...(hehehe)

Gość gość
Miłość zawsze jest dobra. Jeżeli człowiek nie kieruje się dobrem drugiej osoby, to jego uczucie wcale nie jest miłością. Następuje pomylenie pojęć.

Gość gość
Z tymi ranami to nie jest prawda. Ludzka miłość zadaje rany. Jednakże tam, gdzie nie ma względu na dobro, tam nie ma miłości.

Gość gość
Ja już nigdy nikogo nie pokocham, bo wszyscy faceci mnie zawodzili, nawet własny mąż...ja nie jestem dla facetów! jestem dla siebie samej. Oj, zaraz gromy będą leciały na mnie. Ale ja się nie boję.

Gość gość
Wyrzec się miłości wiąże się z ogromnym cierpieniem swoim i drugiej osoby nie każdego na taki wyczyn stać

Gość gość
w tym problem, że miłości się nie można wyrzec...ale grzechu można i trzeba się wyrzec

Gość gość
...tylko prawdziwy tchórz ma na to odwagę i tym to nazywa :classic_cool:

Gość gość
Miłosc duchowa czysta bezwarunkowa braterska ojcowska matczyna boska platoniczna,pozbawions jest grzechu!!

Gość gość
W tym Dniu dla Ciebie rozważania o wyrzekaniu się i zabijaniu miłości, rozważania o tym, jak to ludzie cierpią dla miłości i nic z niej nie mają prócz wyrzutów sumienia...

Gość gość
20 45 Na co i czym??Piszesz o czymś o czym pojecia nie masz.Chcesz opierac swoje wnioski na zdaniach wyrwanych z kontekstu ,niby wiesz ze coś dzwoni ale nie wiesz w ktorym kosciele.