Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psotka migotka

Kto mnie porządnie przeleci

Polecane posty

Gość Psotka migotka

We wszystkie spusty?😘

Gość gość
A ile przezylas juz walentynek

Gość gość
Zazdrosna baba się podszywa. :-(

Gość Psotka migotka
Bardzo słaby podszyf :) Baw się dalej. Powodzenia. To jest jedyny wpis,ktory turaj robię ;) Reszta która się tutaj pojawi, to cienki w uszach podszyf. ;)

Gość Psotka migotka
Pods(z)yf oczko.gif Bo mi nawias zjadlo ;)

Gość gość
to się zaloguj Psotko na flagowy Pozdro600, Ayalkę, albo chociaż Miss Impotent, to nie będziesz miała podeszwek 🖐️

Gość gość
To ta co srała do wazonu :-D

Gość gość
i to ta której mąż podbił oczy jak dowiedział się że wysyłała gołe foty kafeterianom :P

Gość gość
Cos p*********e najwyrazniej bo migotka pisala ze nie ma meza i nigdy nie miala. Wywloki jestescie brudne i falszywe:O

Gość gość
To zadrosne k***iska. Nie podnoscie tematu. Niech sam zdechnie a te k***y razem z nim

Gość gość
"bo migotka pisała że nie ma męża" buuuuuuuuaaaaaaahahahaha to ja ci napiszę że byłem na Marsie. wierzysz pelikanie? :D🖐️

Gość gość
Psotka srała do wazonu:D Kto jest zazdrosny że srala do wazonu? Trudno żeby się przyznała że szuka uja do dópy mając męża paprotko :-D Coś taka zdziwiona ? W górę bo ważne :)

Gość gość
Nikt tutaj piszacy z goscia nie jest wiarygodny. Spiertalac stad pelikany. Nikt pajacu nie uwierzy bo nigdy nikt nie byl na Marsie inteligencie. Żeś błysnął ynteligencja :D

Gość gość
:-D

Gość gość
:-D

Gość gość
gość dziś bo oczywiste że nie byłem na Marsie kretynko! tak samo jak Migota piertoli farmazony że nie ma męża. to stara 37letnia trollewna która tutaj oraz na F23 odwalała różne drammy razem ze swoim TKWK, wszystko dla beki i wkręcania pelikanów.

Gość gość
Co za p******e ameby tu siedza. Zal ze was matka nie wyskrobala. Wy wlasnie takie gowna niszczycie forum i ludzi tutaj. Nie mozecie zniesc ze ktos jest normalnym czlowiekiem. Jestescie zerami i kazy kto tu zrobi wpis jest takim samym zerem. To typowo hejterski temat i tylko takie gowna jak wy powinny tutaj pisać. Mozecie sobie srac a to nie zmieni tego ze migotka wydaje sie byc mila i fajna kobieta. Zaraz wy posracie sie w gacie od tego gowna. Wypierdki. Zegnam bo tu gnojem zalatuje od was

Gość gość
Podpisz się srajaca do wazonu i poślij kwiatka :-D

Gość gość
Psotka to fajna normalna kobieta.

Gość Misia01
Nastoletnia napalona suka z duzymi cyckami, 16 lat. Chetnie poznam jakiegos mlodego ogiera z wielkim siusiakiem lub napalona suczke do zabawy, wymiany zdjec itd. Mail: naughtyteen6@gmail.com Moje gg: 61204644

Gość gość
Od kiedy to zobaczyłam nie mogę przestać o tym myśleć! Ale to nie realne w normalnym życiu. Ale pomarzyc można:)http://fapality.com/2597/

Gość gość
dziś czytasz sie tępy pedale? Ocxywiste ze nie byles bo nikt nigdy tam nie byl i nie moze byc inaczej. Ale migotka napisala ze nie ma meza i nie miala wiec jest duże prawdopodobienstwo ze szczerze napisala i to jest prawda. Ty geju nie widzisz roznicy. Jestes taki durny od urodzenia czy po drodze ktos ci mocniej w pusty łeb przyjebał?