Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przywrócić związek po zerwaniu kontaktu ?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w tytule. Znaliśmy się bliżej przez kilka miesięcy. Tak ogólnie to otwarcie nie było związku, ale ta sprawa była kwestią czasu o czym wiedzieliśmy raczej oboje. Koleżanka zerwała znajomość tłumacząc że nie pasujemy do siebie, mimo że wszystko było ok i bez kłótni. Naprawdę starałem się by czuła się jak najlepiej; zawsze znajdywałem dla niej czas, na popisanie i wsparcie jej, na spotkanie się; lubiłem kupować jej coś słodkiego; brzydki i głupi zdecydowanie nie jestem (chociaż powstrzymam się od określania siebie przystojnym bo dziwnie to wygląda ;D) wiec w sumie nie wiem czy da się to jakoś naprawić kiedy tak naprawdę nie wiem co spieprzyłem. Może to mój czarny humor czy czasem brak romanyczności... Swoją drogą przez ten czas ona nie czuła się ze mną związana na siłę czy coś, nie wiem skąd u niej taka decyzja ale to nerwowa dziewczyna wiec nie wnikalem zbyt zbyt mocno. Zerwalismy kontakt kilka miesięcy temu ale o ile o niej zapomnę, to sumienie mnie trochę męczy, bo chociażby wczoraj znowu mi się śniła. Tak to wygląda, macie jakieś porady jak i czy w ogóle da się coś takiego naprawić? :s

Gość gość
zadzwon lub napisz

Gość gość
Człowieku jak ci baba mówi w oczy że nie pasujecie do siebie to ci nie wystarczy? ...jak baba musisz usłyszeć żebyś się odpie...lił? :-D

Gość gość
Powstrzymywam.sie??? Ty nie jestes glupi...jestes idiota do kwadratu

Gość gość
Nie widzę czegoś takiego, masz zeza? Zanim kogos obrazisz załóż bryle korekcyjne i przeczytaj trzy razy :-P ...albo odłóż zioło bo ci literki się mnożą

Gość gość
Ty przeczytaj co napisales w nawiasie,w odroznieniu od ciebie...czytam doskonale.

Gość gość
Napisałem najskromniej że nie jestem brzydki, ot co, więc w sumie nie wiem o co ci chodzi ziomku czepialski, jak nie ma się nic mądrego do napisania to raczej się temat pomija