Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

cykle mam 30-dniowe. z tym samym mezczyzna kochalam sie 15 dnia cyklu - tj. wedlug WYLICZEN dokladnie w dniu owulacji, moze dzien przed. jedynym potwierdzeniem jest uczucie mokrych majtek w dniu, w ktorym mialo dojsc do stosunku. w kazdym razie seks byl przerywany. wiem ze w jego intersie nie lezy oklamywanie mnie, ale dla swietego spokoju pojechalam po tabletke po. zazylam ja w 11 godzinie od stosunku. 7 h po zazyciu wystapilo u mnie plamienie i utrzymuje sie drugi dzien. plamienie jest wynikiem zazycia tabletki? czy jezeli polknelam tabletke w dniu owulacji lub dzien po, ale stosunkowo szybko, bo po 11 godzinach [a mialam na to 120 h] to ryzyko ciazy jest duze?

Gość gość
możesz!

Gość gość
oczywiście, ż emoge. zawsze mogę. zastanawiam się czy jeżeli nakładają się dwie sytuacje: 1. stosunek przerywany (ktory ok. super zabezpieczeniem nie jest, ale nie równa się pełnemu stosunkowi) 2. zazycie ellaone to wynik jest= raczej jestem w ciazy czy wieksze prawdopodobieństwo ze nie jestem

Gość gość
A skąd my to mamy wiedzieć? skoro się nie zabezpieczasz to chyba zdajesz sobie sprawę z ew. ciązy? Teraz pozostaje ci tylko czekać na okres. nic więcej nie zrobisz. A na przyszłość myśl przed a nie po. :O

Gość gość
Jestem słaba. Ciężko mi akurat jemu odmówić.

Gość gość
Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania i NETporadnia dla osób w nieplanowanej ciąży Jeśli… - nie wiesz, czy jesteś w ciąży... - nie planowałaś ciąży, a stało się… - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Zespół Telefonu Zaufania i Netporadni to grupa specjalistów z wielu dziedzin zawodowych. Dzięki temu w krótkim czasie uzyskasz informacje z różnych obszarów wiedzy,w zależności od potrzeb. Łączy nas przekonanie, że jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne  a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.