Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt mnie nie kocha i nie pokocha

Polecane posty

Gość gość
Jednak lepiej przez chwile odczuwać szczęście i je stracić,niż nigdy go nie zaznać.

Gość gość
Może to i racja,młody.

Gość gość
Nie łam się.

Gość gość
lipa chłopie.

Gość gość
czemu taki pesymista z Ciebie? o Sekrecie nie słyszałeś? :P

Gość gość
Raczej realista.

Gość gość
Pesymista.

Gość gość
Jesteś podręcznikowym przykładem produkcji gim-baz, gdzie nadrzędnym celem we wszystkich dziedzinach i na każdej płaszczyźnie życia jest "JA", a w ten sposób sam siebie ranisz i odpychasz od siebie ludzi. Znajdź sobie hobby, skacz ze spadochronem, lataj paralotnią, hoduj wiewiórki, rób coś ze swoim życiem, ale nie rycz że nie masz dziewczyny. Jeśli Cię to pocieszy to masz dziewczynę, gdzieś tam w świecie, albo tuż obok tylko jeszcze jej nie spotkałeś. wszystko ma swój czas i miejsce. Żyć Ci odechciewa bo dziewczyny nie masz weź się dzieciaku ogarnij i porozmawiaj z ludźmi którzy wygrali z rakiem, stracili dziecko, albo mają poważnie problemy finansowe i rodzinę na wychowaniu, (polecam "Plac Zbawiciela" polski film o problemach), bo Ty nie masz problemu po za tym który sam stwarzasz. Polecam również wolontariat w hospicjum, albo chociaż w schronisku dla zwierząt. Zapewniam Cię że po kilku dniach w hospicjum uznasz że nie masz problemów a życie jest jednak piękne.

Gość gość
Moja matka cgleje i to dla ciebie nie jest problem kobieto?

Gość gość
11:43-Nie przejmuj się takie bezuczuciowe suqi są wszędzie

Gość Mari1989
a jak myślisz z czego wynika to, że nie możesz żadnej fajnej dziewczyny poznać? Ktoś miał rację, najpierw musisz odkryć siebie aby móc próbować z kimś być, przecież bycie z kimś nie zawsze oznacza, że jesteś z tą osobą na zawsze, wiem, że to trudne, ale postaraj się do tego zdystanować, jesteś młodym chłopakiem i naprawdę wszystko przed Tobą, czasami od złych myśli ciężko ucieć, ale może nie trzeba uciekać tylko spróbować się zmierzyć z tym co dla Ciebie trudne, też miałam cięzkie momenty w swoim życiu, ale znalazałam w sobie siłę i jest dobrze!

Gość gość
i co sie dziwisz jak sam siebie przeklinasz nikt mnie nie pokocha to jest przekleństwo sam na siebie ściągasz

Gość gość
Szakal34 idiota.