Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hexe Hex Fioletowe Plecy

Najważniejsze, aby Majka czuła się swobodnie!

Polecane posty

Gość gość
Anna nie pisz klamanie odbiesz sms juz Igor nie bedzie wiecej przychodzic

Gość QUIZ Noxelia
Co robi teraz Noxelia? a) Jest u matki w Kiekrzu b) Nadziewa się brudnym tyłkiem na faję Końskiego c) Dupczy ją Wojtek d) Wdrapuje się na nią Tomusiak e) Bije ją i gwałci Wit

Gość gość
Na czyją knagę nabija się właśnie Noxa?

Gość gość
Tu jest powazny temat a ty powyzej z taka ankieta wyjezdzasz co to za szopka?

Gość gość
Noxia się spultała ....Pult :)

Gość Pan Kalafiorek
Noxia teraz je korpolacje !!! Chleb z daturą i zgniłe dopalachy !!!

Gość gość
Kalafior ale masz wyobraznie ;-p wymyslasz, chyba jestes na dopalaczach co?

Gość gość
wtf?! :D

Gość gość
Pewnie przyszedł Wit i ja bije

Gość gość
biedna noxelia

Gość gość
Noxelina

ja nie mam złudzeń, wit przyjdzie, da jakiś badziew na przeprosiny.... o tym już pisano, ale nie tylko tak będzie, Wit nakładzie jej do łba pięknych słówek o miłości, o tym jaka jest wyjątkowa itd. wit to cwaniak, on dobrze wie co ma noxelii powiedzieć żeby zadziałało, nauczył się przez te lata, więc drobiazg z kiosku plus lanie wody i noxelia zmięknie

Gość Kciukiem chce kolczyk w puni
Powiedziałaś A to powiedz B i rzuć knura! Pożycz od kogoś hajs lub wybierz z banku na dowód (to jutro), jeśli masz coś na koncie, zastrzeż kartę w banku, na telefon lub przez net, jeżeli masz taką możliwość i to natychmiast, bo vitobaba nakupuje rzeczy na twoje konto i jeszcze będziesz miała w c***j debetu i długów! on zna twoje dane i numer karty, a karta pewnie zbliżeniowa, to sama pomyśl, co on może z tym zrobić... Kolejna sprawa, skoro zabierał ci dowód, to ma dane z dowodu, a więc może nabrać chwilówek, bo parabanki nie są wpięte w system bankowy, o czym zapewne nie wiesz, więc cię uświadamiam. Spisz wszystkie dane ze swojego dowodu, następnie idź do urzędu, zgłoś jego zaginięcie, później idź do banku i poproś o ZASTRZEŻENIE TEGO DOWODU, ani w urzędzie ani w banku nikt cię nie będzie przeszukiwał, ale jeśli chcesz, to wyje/b ten dowód do Warty lub powiedz po prostu jaka jest sytuacja. Zastrzeżenie dowodu w banku kosztuje 20 pln ale uwaga, noie w każdym banku ci to zrobią, nawet w twoim własnym mogą nie mieć takiej możliwości. NA pewno wbk ma dostęp do zastrzegania systemu bankowego, więc tam się udaj. I zmień zamki, nie dawaj żadnej szanys białoruskiej świni. Bądź w końcu wredną suką, a nie jego wycierachem! I pomyśl o tym, jakie będziesz miała problemy, kiedy knur ci narobi prawdziwych długów, a nie na 2 tysiące za laptopa, on nie ma hamulców i dopiero będziesz miała ciepło, kiedy przyjdą panowie z windykacji od jakichś chwilówek.

Gość gość
Wit jej powie że ma traumy właśnie i musi go zrozumieć jak go kocha. Kupi jej p*****lety coś obieca pochwali przytuli ona to łyknie jak pelikan a w duchu ruski bedzie miał triumf że znów mu sie udało.Może nawet Noxa zobaczy łzy a co Wicia da rade jak bedzie trzeba.Kasa Noxy poszla na wino kobiety i śpiew walentynki Witka i Igora.Noxa mu wybaczy bedzie jakies tłumaczenie a my szara masa tego nie pojmiemy i mamy sie odwalic od nich idealnej pary.Nie bylo mnie dwa lata wchodze i neverending story.

Gość gość
Pewnie ze wpuści przybłęde ale mam wielka nadzieje ze jednak ktoś naprawdę wysłał mu screeny o Wojtku. Choć z drugiej strony co go jakiś Wojtek obchodzi skoro interesuje go tylko jej kasa, melina, pitryna i żarcie?

Gość gość
Jedyne czego on się boi to kaśka Marciniak, ale wiadomo, że realnie kontakt do niej ma tylko kciukiem która nic w tej sprawie nie zrobi a szkoda. Raz by się przydała.

Gość Kciukiem chce kolczyk w puni
Inaczej, bo do upośledzonej Noxy trzeba jednak niemal obrazkowo: punkt 1 zastrzeżenie karty do bankomatu: telefon, net lub oddział banku, im szybciej, tym lepiej p 2 wybranie pozwalającej na przeżycie kilku dni sumy z konta na dowód z oddziału banku lub pożyczenie od matki, Izy, kogokolwiek, byle bez pakowania się w lichwiarskie chwilówki p 3 zastrzeżenie dowodu osob. w urzędzie miasta i w systemie bankowym WITOBABA MA DANE Z DOWODU, PESEL I NUMER DOKUMENTU, NA TO MOŻNA BRAĆ CHWILÓWKI! p 4 wymiana zamków lub w razie braku hajsu chociaż włożenie klucza od wewnątrz, żeby witoświnia nie mogła wejść, a jeżeli nawet to nie jest możliwe (bo np. masz jednostronny zamek), zastaw drzwi i zaopatrz się w coś do samoobrony (gaz obronny 30 zł), ten palant jest nieobliczalny, pamiętaj o tym! p 5 daj cynk matce i Izce, o ile ona nie jest twoim wymysłem

Gość gość
Na pewno was posłucha, chora baba noxelina...

Gość gość
Pewnie właśnie w tym momencie skacze po wicie który wyje jak świnia a jego traumy znikają :D

Gość gość
Chleb z daturą :D

Gość gość
:D

Gość gość
naczel znowu p******i o jakichś głupotach

Gość gość
Up noxie

Gość Glania
"Nagła implozja uciszonych uczuć Pogrzebanych zbyt długo pod pokrytym bliznami sercem Złudzenie nadziei zanika Umierając jak liście na zamarzniętej ziemi Moja zagłada jest blisko Czuję, że koniec nadchodzi Zignorowane życie, odrzucone i godne pożałowania Niekończąca się podróż w głąb choroby Szepczące głosy niszczące zmysły Pogrzebane zbyt długo pod pokrytym bliznami sercem Moja zagłada jest blisko Czuję, że koniec nadchodzi Gorzki smak konającego marzenia Oświetla nasze cienie i złudzenia" https://youtu.be/5A-EkV3pGJ8 ten utwór jest o mnie....

Gość gość
Czyli jednak knur nie przyszedł?

Gość gość
Op******il cię czy nie oddzwonił?

Gość gość
Mam nadzieję, że nie przyszedł. Potrzebny on jej jak zęby w doopie.

Gość gość
On jej - tak, ona jemu już nie.

Gość gość
Kaczpa

Gość gość
"Moja zagłada jest blisko Czuję, że koniec nadchodzi" x To nie koniec ale początek lepszego. Zdaje sobie jednak sprawę że widzisz teraz wszystko w czarnych barwach i żal CI straconych lat. Przyjdzie jednak dzień, kiedy sama będziesz się dziwić sobie, że za kimś takim płakałaś. Będzie dobrze :)