Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hexe Hex Fioletowe Plecy

Najważniejsze, aby Majka czuła się swobodnie!

Polecane posty

Gość gość
"niewygląd" :D

Gość Glania z orange
inaccessible89 dziś Miałem się nie wypowiadać, ale... Nox, ciągle podkreślasz, że facet ma być męski, a Twój nawet na laptopa dla siebie nie umie zarobić i od Ciebie ciągnie. A, przepraszam, ostatnio okrada Twoją matkę. Nie obwiniaj Igora, co to, Wit jest niepełnosprawny, nieletni lub ubezwłasnowolniony, że nie umie się postawić? Do tego gość jest skąpy, zabiera Ci pieniądze i w zamian kupuje lizaka za ok. 5zł? A co do Majki, to jest niegrzeczna, bo pies musi znać swoje miejsce w stadzie. Jest nie wytresowana. Jestem świetnym teoretykiem. x Ina, to są związki hetero, ty tego nie zrozumiesz :classic_cool:

Gość gość
Zostawił Ci pustą kartę? A ile tam miałaś kasy? I chyba wiesz, ze tak czy siak musisz ją zablokować?

Gość gość
Anka, zadzwoń do matki przyjechała. A potem zadzwoń do Wojtka, powiedz, że zerwałaś z Witem, że cię bił i okradł i że chcesz kontynuować znajomość z nim, ale musisz odsapnąć. No chyba że aż tak bardzo cię peezda swędzi, że musisz od razu mu dać, prymitywna babo...

Gość gość
tresować dziecka nie będę Majusia jest dla mnie jak dziecko nawet więcej powiem tak na su nikt mi łąski nie robi że da a ja łaski nie lubię więc wolę zarobić tylko izka mi pożyczyła ale nie starczyłoby mi do ponidziałku a wtedy dostanę jakąś kase bo witek jak się dobrł z igorem to pewnie wszystko wydał a miałam na koncie jeszcze 1670 ale igor zaraz w********a za przeproszeniem to witek się opamięta tylko cyz nie za późno? niech nie będzie taki pewny, ja swój rozum też mam i granice

Gość Glamia
Ale ja Wojtkowi powiedziałam, że jestem dziewicą...

Gość gość
wlasnie widac jaki masz swoj rozum skoro rozwazasz danie witowi kolejnej szansy

Gość gość
gość dziś tresować dziecka nie będę Majusia jest dla mnie jak dziecko nawet więcej powiem tak na su nikt mi łąski nie robi że da a ja łaski nie lubię więc wolę zarobić tylko izka mi pożyczyła ale nie starczyłoby mi do ponidziałku a wtedy dostanę jakąś kase bo witek jak się dobrł z igorem to pewnie wszystko wydał a miałam na koncie jeszcze 1670 ale igor zaraz w********a za przeproszeniem to witek się opamięta tylko cyz nie za późno? niech nie będzie taki pewny, ja swój rozum też mam i granice x Nie, nie masz rozumu. Wit kradnie 1670 zł, zostawia za to lizaka za 5 zł, a ty się jeszcze wahasz czy się z nim spotkać. :D Zasłużyłaś sobie na to, głupia babo, oj zasłużyłaś. :D

Gość gość
Noxelia, ciebie nawet twój własny pies nie szanuje i wyrywa ci kanapkę z ręki, to co tu dopiero mówić o ludziach. Ciebie nigdy nikt nie będzie szanował.

Gość gość
Za jednym razem ci ukradł 1670 zł? Babo i ty liczysz, że to jest kilkanaście tys. w ponad 4 lata? To jest koło 50.000 zł Pięćdziesiąt kawałków ci ukradł, dobrze piszą, wczasy do końca życia byś za to miała albo działkę z domkiem pod miastem...

Gość gość
Też sobie znalazłaś wytłumaczenie .. :O "wszystko wina Igora", tak jakby bez niego ciebie nie bił i nie upokarzał :O Uważam że wszyscy tutaj tracą czas na Ciebie, ponieważ ty i tak z nim nie zerwiesz. Dzisiaj jest źle, jutro będzie "git" bo Ci przyniesie badziewną maskotę jako rekompensatę za wyczyszczone konto i zepsute Walentynki :O Już to tutaj przerabialiśmy. Żadnych wniosków nie wyciągnęłaś, żadnych. Jak emocje i złość u Ciebie opadną, to zaś będziesz tutaj truć o "magicznym " związku. Zaś polecą wyzwiska i próby wyparcie. Tak się dzieje od lat.

Gość gość
1670 zł ?! Myślałam, że miałaś tam stówę czy dwie stówy, ale ponad półtora tysiąca? On Cię zwyczajnie okradł. Powinnaś z matką odzyskać tą kasę i tego laptopa. Twoja matka może tak tego nie zostawi gdy się dowie, na pewno jest bardziej ogarnięta niż Ty. Jakby miał choć krztę godności to sam już dawno oddałby Ci za tego laptopa, ale co się spodziewać po takim białoruskim knurze.

Dziecko się wychowuje, psa się tresuje. Pies musi znać swoje miejsce w stadzie. To jego potrzeba, instynktowna i wrodzona. Ty jej nie spełniasz, więc jest niegrzeczny. Bo nie wie, co ma zrobić i próbuje sobie z tym poradzić.

Gość gość
Jeszcze gdyby przewaliła 50 000 zł i jeździła w tym czasie po świecie, kupowała sobie różne rzeczy, a ona za 50 tys. była katowana, wyzywana i gniła w domu. :o Straszne

Gość gość
u mnie szczury same były tylko przejściowo aniek był u mnie tydzień bo siedział w zoologu sam z przeznaczeniem dla węża bo mi nie chcieli sprzedać że gryzie i aspołeczny a jaki był? ani razu nie ugryzł, spokojny, łakomy na jedzenie, samce szczurów są spokojniejsze od dziewczyn ale brzydzą mnie ich.... wiecie co :D po tygodniu znalazłam mu dom u takiego młodego małżeństwa dostał kolege i imię duduś bo poptem jeszcze pisali do mnie co z nim. i tego Cudaka miałam też tylko kilka dni pani z olx twierdziła że milusiński i w ogóle rany naprawdę wybitnie śmeirdział nawet go kompałam w rękawicach narciarskich ale dobra to pikuś ale jak mnie atakował że tak ugryzł nie mogłam dłonią nic robić kilka dni a Majkę w nad powieką mówię o nie oddałam go jej z powrotem z pretensjami no bo bez przesady ja się go bałam bo był naprawdę duży i gryzł mega boleśnie jak mu odwaliło bałam się go

Gość Glamia
Ale ja kocham jak on zlewa się we mnie jak zwierzę, bo ja jestem jego maciorą, a on moim knurem...

Gość gość
PDA TEŻ SIĘ WYCHOWUJE pies ie jest w niczym gorszy od dziecka wręcz przeciwnie, dla psiaka do końca jest się całym światem, Majkę kocham i dobrze wychowuje, ma prawo czasem być niegrzeczna, grunt że jest kochana

Gość gość
i tego Cudaka miałam też tylko kilka dni pani z olx twierdziła że milusiński i w ogóle rany naprawdę wybitnie śmeirdział nawet go kompałam w rękawicach narciarskich ale dobra to pikuś ale jak mnie atakował że tak ugryzł nie mogłam dłonią nic robić kilka dni a Majkę w nad powieką mówię o nie oddałam go jej z powrotem z pretensjami no bo bez przesady ja się go bałam bo był naprawdę duży i gryzł mega boleśnie jak mu odwaliło bałam się go x Nie nadajesz się do posiadania żadnych zwierząt! Jesteś oprawcą! Psa się nie puszcza z gryzoniami!

Gość gość
Psa się tresuje, bo pies to nie człowiek. I ty to chyba też nie człowiek, bo wychować cię matka nie mogła, dopiero Wit jak cię zaczął tresować, to byłaś usłużna. I zarobił na tobie 50 tys.

Gość gość
I nadal będziecie pisali, że ona tylko udaje chorobę? Przecież ona jest naprawdę CHORA skoro on wykorzystuje ją w najlepsze, a ona nazywa to "miłością". Kurwa, sama zadzwoniłabym do matki gdybym znała numer. A ty, Noxa, nawet jeśli sama nie powiesz o tym matce, to pamiętaj, ze to tylko KWESTIA CZASU zanim Twoja matka dowie się o tym od kogoś innego - tak jak wcześniej było z obecnością Wita w mieszkaniu matki. Przez ludzi stąd się o tym dowiedziała, bo pisali uparcie tam gdzie się da. Wiele osób ma profile do Twoich znajomych, znajomych Twojej matki czy brata. Więc pamiętaj - kwestia czasu. Także lepiej sama najpierw jej o tym powiedz, bo stracisz jej zaufanie 🖐️

No to ją wychowaj. Dziecko też potrzebuje pewnych zasad, choć pies może bardziej. Wychowaj ją zamiast hodować, karmić, bawić się i wyprowadzać.

Gość gość
Anka, wywaliłaś już kilkanaście zwierząt, nie powinnaś mieć ŻADNYCH! Nawet twój pies cię nie szanuje.

Gość gość
Anka tego psa hoduje jak jakieś warzywo. Nie uczy go żadnych zasad, ten pies żyje jak roślina.

Gość gość
to piszcie do zietkowskiego na fb, ona wam tu kity wciska ze zietek to obcy facet, jakos dziwnie zna sprawe wita i noxy i gada ze jest w zwiazku z matka naxy a piotr to wymysl anki, lepiej do zietkowskiego pisac

Gość gość
zwierzaki w jednym domu można jak najbardziej puszczać tylko nie mogą być agresywne Majusia z każdymi zwierzakami się zgodzi z Nutką i Estrelką i z chomiczkami świetnie się dogadują, dlatego ja zawsze wolę samiczki

Gość gość
Anka i tak wiemy, że cię te szczurze ku/tasy podniecały i oddałaś te szczury, bo miałaś ochotę zdradzić z nimi Wita. O tym jak ci Majka lizała peezdę i wyleczyła wargi sromowe po depilacji do już opowiadałaś. I ty się nie wstydzisz opowiadać dalej o tej chorej miłości zoofilskiej do psa?

Gość gość
skończ już ja Majkę kocham, wychowuje, uczę tego czego powinnam, jest wspaniałym wiarnym i kochającym psem a przede wszzystkim też kochanym i szczęśliwym to jest najważniejsze

Gość gość
gość dziś Nic dodać, nic ująć. Też uważam że to tylko kwestia czasu jak prawda o niej wypłynie, a wtedy Noxa u matki nie będzie miała co szukać, albo ją ubezwłasnowolni i wsadzi do psychiatryka. Kciukiem ma możliwości aby skontaktować się z jej rodziną, ale widać potrafi cisnąć z chorej koleżanki. Jej nie trawię najbardziej

Gość gość
Noxa, dzwoń do matki natychmiast. Powiedz prawdę, całą prawdę i tylko prawdę. Skoro ty nie potrafisz poradzić sobie z białoruskim złodziejem i damskim bokserem, zrobi to ona. Na pewno jest ogarniętą kobietą.

Większość psów jest wspaniała. Problem w tym, że Twój nie czuje się bezpiecznie, a jednocześnie jest rozpuszczony.