Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotni w walentynki

Polecane posty

Gość gość

Siema siedzę sama w walentynki i tak sobie myślę? Właśnie co sobie myślicie ... Boże kolejne walentynki święto zakochanych, a ja sama, albo mam to gdzieś dzień jak co dzień tylko dużo serduszek w sklepach hehe. Czy czuję się samotna? Czy potrzebuję kogoś do szczęścia, czy lepiej mi jest samej i mam kontrolę nad swoim życiem. W wy jakie macie odczucia.

Gość gość
Takie mam "złe kilometry dzielą nas...". Niestety dzieli mnie z Nią przeszło 1800km i nie mogę się doczekać, aż zamieszka u mnie w Polsce.

Gość gość
pieprzyć walentynki. po co to komu? Jak się kogoś kocha to cały czas, a nie jeden dzień w roku.

Gość gość T
Autorko postu nie jedna masz takie myśli!! W takim dniu jak dzisiaj powinno się być we dwoje, lecz problem w tym gdzie szukać tego kogoś , tą bliską osobę sercu.

Gość gość
gość 21:49 właśnie to jest to

Gość medeah_
Mnie ta samotność dopada chyba tylko w walentynki i święta. Kiedy mam świadomość, że wszyscy są ze swoimi parami, rodzinami, a ja jestem sama w pustym domu. Na co dzień zupełnie o tym zapominam w natłoku zajęć i przyjemności, które sobie funduję. Co sprowadza się do tego, że mam dzisiaj trochę doła, ale jutro mi przejdzie. Obejrzę sobie jakiś romantyczny film, to mi się poprawi humor.

Gość gość
Ja też tak mam, że samotność dopada mnie właśnie w te dni i ta mam też dziś. Więc dokładnie zrobię to samo co ty.

Gość gość
Ja mam gorzej bo osoba którą kocham jest z kims innym. Tacy zwyczajnie samotni moga kogoś znaleźć a ja nikogo innego nie chce

Gość gość
Trochę zdrowego egoizmu nikomu nie zaszkodzi. Ja się dziś rozpieszczam ;) Śniadanko, pyszna kawa, a po pracy zakupy i lody.

Gość gość
gość dziś Ja mam gorzej bo osoba którą kocham jest z kims innym. Tacy zwyczajnie samotni moga kogoś znaleźć a ja nikogo innego nie chce x ze niby kto. D? :D

Gość gość
Na pierwszym miejscu stawiam Boga. Jest moim światełkiem w ziemskim bagnie. Kocham Cię Boże i dziękuję, że jesteś :*

Gość gośćd4
Tu nie chodzi o całowanie się, trzymanie się za dłonie, o randki czy nawet o sex. Tu chodzi o to, aby być z kimś, kto sprawia, że jesteś szczęśliwy. O to, aby być z kimś, kto akceptuje wszelkie Twoje dziwactwa. Tu chodzi o bycie sobą przy niej, dzięki czemu ona również może być sobą w pobliżu Ciebie. To właśnie tego brakuje mi na codzień . A w takie dni jak dzisiaj ten brak odczuwamy podwójne. Zwłaszcza kobiety bo my faceci to się nie przyznamy.

Gość gość
22:26 dokładnie! Marana tha, Alleluja i do przodu :P

Gość gość
oral anal i 69, fak mi hard fak mi hard

vanitas vanitatum et omnia vanitas i chuuj.. i czy ktos jest w stanie to zmienic? Nie nigdy sie taki nie urodził i nie urodzi, ktory moglby to zmienić. Tak jest ze wszystkim. Dzisiaj jeszcze żyjemy - jutro nas krwa już nie będzie. To co wczoraj było ważne dziś juz nic nie znaczy. Taka jest ta Wasza piękna planeta, padołem łez jest. I nic tu nie trwa wiecznie i nic tu nie jest pewne, ale zawsze zadawajcie sobie pytania "po co i dlaczego"

Gość gość
Smutno mi bo od wielu lat walentynki są samotne.

Gość gość
Śmierć nie jest końcem życia. Świat przemija, ale to dobrze.