Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet dwa razy wspomniał dziś o ślubie. Czy za niedługo mi się oświadczy?

Polecane posty

Gość gość

Za pierwszym razem - podczas szybkiego obiadu w barze - wspominałam naszą historię miłosną - jak podbił moje serce i wykosił konkurencję - on powiedział, że już dawno zniknęłam z mapy singli i nigdy się tam nie pojawię; dodatkowo wspomniał, że jeszcze tylko zaręczyny nam pozostały i będę jego (zaznaczając, że już jestem, bo każdego konkurenta by zabił :P). Drugim razem podczas wieczornej rozmowy, powiedziałam mu, że dojrzałam do tego, by z nim zamieszkać, bo bardzo mi go brakuje podczas codziennych czynności (remontujemy wspólne mieszkanie), a on na to: dojrzałaś do ślubu? I tak mnie właśnie naszło.... Czy mój luby coś planuje? Jesteśmy razem już ponad 3 lata, absolutnie nic nie wymuszam, ale takie tekściki... co myślicie? :P

Gość gość
To nic nie znaczy. Faceci czasem lubią rzucić takie uwagi, dając do zrozumienia, że być może... Ale jeśli ma koło 20 lat, to porzuć wszelką nadzieję. Jeśli koło 30-tki, to być może dojrzał.

Gość obecny
jasna sprawa , gdy już pokażesz co potrafisz jako 'reżyser scenografii' i architekt wnętrz oraz dobieranie tapet na ścianę oraz , czy będzie pasował kibel brązowy do zielonej glazury w sraczu i gdy to wszystko dopasujesz architektonicznie oraz kolorystycznie to musisz się liczyć z tym, że Twoje miejsce będzie pod schodami albo w piwnicy a facet do tego domu przyprowadzi innego koloru włosów kobietę aby sprawdzić , czy ciemna brunetka pasuje do zielonych płytek w łazience