Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Julia9815

Ślub czy koniec związku?!

Polecane posty

Witam. Mam na imie Julia i mam 23lata. Z moim chlopakiem jestesmy juz razem od ponad roku i za 5miesiecy mamy wziac slub cywilny. Nie oświadczyl mi sie tylko ja zapytalam czy nie chcialby wziac slubu skoro mamy juz obraczki. Jednak od pewnego czasu nie dogadujemy sie najlepiej. Nie interesuje go moje zdanie na dany temat. Woli powiedziec co o tym sadzi,nawrzeszczec na mnie i zakonczyc rozmowe. Nie podejmuje zadnych krokow aby porozmawiac ze mna i wyjasnij rozne rzeczy. Nie wiem czy poprostu nie interesuje go moja osoba i nie potrafi zakonczyc tego zwiazku sam czy tez poprostu ma wszystko w du.ie. czy takiemu facetowi nie przydala by sie jakas terapia bardzo szokowa. Macie jakies pomysly?

Gość gość
Jak na takich młodych ludzi, to strasznie szybko chcecie brać ślub. Ja bym się nie ładowała w to. No i nie chciałabym męża, który na mnie wrzeszczy.

Gość gość
jacy mlodzi, po c***ja wam slub, daj sobie spokoj laska..slub sie bierze jak sie planuje jak się chce dzieci i kredyt

Gość gość
Te obrączki...to kupiliscie tak na zapas? Jako inwestycja w złoto? Bo ślub to nie obrączki, to zobowiązanie na całe życie, to wzięcie odpowiedzialnosci za drugiego człowieka. Oboje jesteście dzieciakami. Dorosnijcie. Tylko nie zajdz w ciążę, bo unieszczęsliwisz dziecko.