Gość gość Napisano Luty 15, 2017 Moze ktos tutaj sie zna na prawie.. mam taki problem przez swoją głupotę. Jakiś czas temu popilysmy z kolezanka i wpadłyśmy na "genialny" pomysl jak sie zemścić na pewnej dziewczynie, zalozylysmy jej konto na portalu dla ludzi szukających przygodnego seksu, było tam jej imię, zdjęcie z jej Facebooka i po wymienianiu wiadomośc***isałyśmy kilku osobom jej numer po czym usunęliśmy konto. Napisałyśmy tez ogłoszenie na podobnym portalu z jej numerem telefonu. Wszystko było robione z telefonu nie z komputera. Wczoraj dzwonił do mnie jej facet ze ona zgłosiła to ba policję i policja doszła po IP ze to ja, maja moje dane, ze bedzie sprawa w sądzie ze ona wziela adwokata który bedzie walczył o wysokie odszkodowanie a oprocz tego na pewno dostanę wyrok w zawieszeniu, ale on postara sie ja przekonać zeby tego nie robiła tylko ta strona ma zniknąć. Ja usunęłam wtedy tez to drugie ogłoszenie, o którym zapomniałam wcześniej, potem on dzwonił drugi raz ze dziewczyna teoche juz zmiękła jak powiedział ze strona juz nie istnieje i ze spróbuje ja przekonać zeby nic nie robiła z tym ale nie wie czy da sie wycofać zawiadomienie na policji.. czy to wszystko jest możliwe? Jeśli policja zajęłaby sie ta sprawa to czy nie usunęliby od razu tego ogłoszenia z internetu? Czy w ogole da sie po IP telefonu dojść do osoby i jej danych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach