Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pomocy PRAWO

Polecane posty

Gość gość

Moze ktos tutaj sie zna na prawie.. mam taki problem przez swoją głupotę. Jakiś czas temu popilysmy z kolezanka i wpadłyśmy na "genialny" pomysl jak sie zemścić na pewnej dziewczynie, zalozylysmy jej konto na portalu dla ludzi szukających przygodnego seksu, było tam jej imię, zdjęcie z jej Facebooka i po wymienianiu wiadomośc***isałyśmy kilku osobom jej numer po czym usunęliśmy konto. Napisałyśmy tez ogłoszenie na podobnym portalu z jej numerem telefonu. Wszystko było robione z telefonu nie z komputera. Wczoraj dzwonił do mnie jej facet ze ona zgłosiła to ba policję i policja doszła po IP ze to ja, maja moje dane, ze bedzie sprawa w sądzie ze ona wziela adwokata który bedzie walczył o wysokie odszkodowanie a oprocz tego na pewno dostanę wyrok w zawieszeniu, ale on postara sie ja przekonać zeby tego nie robiła tylko ta strona ma zniknąć. Ja usunęłam wtedy tez to drugie ogłoszenie, o którym zapomniałam wcześniej, potem on dzwonił drugi raz ze dziewczyna teoche juz zmiękła jak powiedział ze strona juz nie istnieje i ze spróbuje ja przekonać zeby nic nie robiła z tym ale nie wie czy da sie wycofać zawiadomienie na policji.. czy to wszystko jest możliwe? Jeśli policja zajęłaby sie ta sprawa to czy nie usunęliby od razu tego ogłoszenia z internetu? Czy w ogole da sie po IP telefonu dojść do osoby i jej danych?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować