Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzień po walentynkach

Polecane posty

Gość gość

Zaskoczyłyście jakoś swoich chłopaków w walentynki? Zrobiłyście coś, czego może nie robicie na codzień w seksie?

Gość gość
Takie walentynki ma byc caly rok , maz mnie zaskoczyl byl wspanialy

Gość gość
Ahhhhh pogańskie swieto

Gość gość
Tak, ja swojemu zrobiłam loda, niech ma świętowanie

Gość gość
czyli na codzień tylko po bożemu, a lodzik od święta? Współczuję chłopakowi.

Gość gość
Współczuję facetom, którzy tak proste rzeczy jak seks oralny dostają od święta lub rzadko.

Gość gość
Czego tu współczuć? w końcu następne walentynki już za 12 miesiecy. Facet i tak jest w lepszej sytuacji niż wielu mężów, którzy bezskutecznie dopraszają się loda od 10 lat i dłużej

Gość gość
Nie wyobrażam sobie takiego związku, gdzie lód to coś dziwnego czy złego, obrzydliwego dla kobiety. Czy te baby są aseksualne?

Gość gość
no nie. Ja myślałem, że w walentynki wymyśliły coś nietypowego, czego na codzień nie robią, a tutaj lodzik okazuje się sensacją. Ech, Polska to jednak zaścianek nie tylko ekonomiczny, ale i seksualny, nawet chyba bardziej.

Gość gość
:D

Gość gość
Takis spragniony lodów? A próbowałeś jak męski penis smakuje? Myślisz że słodko-slony jak szwedzkie łakocie? Weź do buzi penisa innego faceta. Jak ci się to spodoba to wtedy możesz wymagać od kobiety obciągania twogo kabanosa.

Gość gość
Ciekawa jestem , jaką minę miała pokojówka , która zmieniała pościel w naszym pokoju w hotelu.Wynajęliśmy sobie pokój na jedną noc w małym , ciekawym miasteczku.Byliśmy w kinie , potem poszliśmy na pizzę, wzięliśmy wino do pokoju i kochaliśmy się całą noc a dzisiaj wzięłam sobie wolne i odpoczywam. Przez noc 6 razy bzykaliśmy się i prześcieradło zostało solidnie ospermione , bo robiliśmy to bez prezerwatywy , bo tak przyjemniej i chłopak spuszczał się na prześcieradło.Potem za każdym razem wspólny prysznic i znowu.Dodatkowo właśnie skończyła się mi ciotka a może też trochę mi się w środku obtarło od jego maczugi , bo kilka kropli krwi pociekło. Jestem ciekawa miny tej pokojówki. Ja walentynki miałam " stosunkowo " udane , haha , jeszcze jestem trochę tam obrzmiała.Mojemu chłopakowi też podobały się. Poza bzykaniem jeszcze 3 razy zrobiłam mu lodzika , raz z połknięciem ( 1 raz w życiu) , pozostałe na cycki.W seksie też przerobiliśmy wszystko , co przyszło nam do głowy , oczywiście z najbardziej mnie rajcującym bzykaniem od tyłu jego maczugą. Szkoda , że nie mamy do dyspozycji swojego mieszkania , ale niedługo sobota i znowu gdzieś wyjedziemy na seks.

Gość gość
Ludzie to świnie. :(

Gość gość
obrzydlistwo :O

Gość gość
Pokojówki nie takie rzeczy widziały...

Gość gość
Bo ludzie to świnie. Ja nawet w hotelu staram się zachowywać tak żeby pamiętać o personelu. Zostawianie osranego kibla, tona włosów w odpływie, pościel brudna od miesiączki czy spermy. Rozumiem, że podczas seksu może zdarzyć się plama. Tak samo jak podczas miesiączki. Ale żeby robić to z premedytacją, bo płacę to niech sprzątają? Tak samo jest ze zużytymi prezerwatywami. Normalny człowiek zawinie w papier i wyrzuci do kosza na śmieci. Dziad rzuci na środek pokoju, bo już wyjeżdża. Dziadostwo.

Gość gość
A jaką miała mieć minę?Takie bydło się zdarza.

Gość gość
Zaczynam dochodzic do siebie po tych walentynkach bylam na kolacji z sniadaniem z bylym moim szefem, Bylo super 4y razy przez noc bylam brana,nie zaluje ze skozystalam z tego zaproszenia.