Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczka przez internet na konto

Polecane posty

Gość gość

Gdzie dostanę koło 4 tysięcy, bez załatwiania żadnych formalności stacjonarnie, tak żeby to było wykonalne w 24h? Jestem w malej miejscowości z której nie mogę się ruszyć przez kilka dni, a muszę mieć środki. Najlepiej, gdybym mógł to później spłacać w niskich ratach, a nie jednorazowo. Gdzie coś takiego bez kosmicznych odsetek?

Gość gość
Raczej mało gdzie - w Mikro Rata dają takie kwoty rozłożone na dłuższe okresy - sprawdź sobie u nich w kalkulatorze ile dokładnie to was wyjdzie, ale ogólnie powinno być w porządku. Nasza pożyczka wychodziła niewiele drożej niż kredyt, a w banku nie mielibyśmy zdolności.

Gość Marianka91
4 tysiące to nie wiem, ale do 100 zł to polecam feniko

Gość gość
Pożyczka na 100 zł? Szkoda czasu chyba nawet na formalności, co nie? Pożyczki na kilka tysięcy są na spokojnie do ogarnięcia - w ramach darmowych to chyba teraz max 1,5k, ale tak jak ci ktoś tutaj napisał - w Mikro Rata masz normalnie 5 tysięcy w pierwszej pożyczce, zatem da się...

Gość gość
Dla 100 zł to chyba szkoda czasu na to wszystko... wiem, że formalności specjalnie to tutaj nie ma, ale mimo wszystko. Akurat w Mikro Rata te warunki są naprawdę w porządku. Jakiś czas temu taki okres spłaty i taka kwota dałyby odsetki z kosmosu, a tutaj jednak wcale tak nie jest. Popatrzcie sobie po warunkach przy innych pożyczkach.

Gość gość
pro-banking.porownanieonline.pl/szybkie_pozyczki_gotowkowe,szczegoly,wonga,do_5000,do_1_roku,0,0,98080

Gość Jogobella31
szczerze mówiąc , nigdy nie pożyczałam w firmie pozabankowej tak duzej kwoty . U mni max to było 800 zł , które pożyczyłam . A pozyczałam w lendonie . Tez jest to własnie forma pożyczania online . Zawsze mozna zadzwonić na infolinie i porozmawiać z konsultantem.

Gość DameChocolate
spróbuj na extraportfel . To też jest firma pożyczkowa gdzie skąłda się wniosek online czyli nie wychodzisz nigdzie zdomu itd . A na weryfikacje czekasz chyba 15 minut tylko , Ja takiej kwoty nie pożyczałam lecz znacznie mniejsza .Zawsze tez mozesz się dopytać jak zadzwonisz na infolinie ;)

Gość gość
Zamiast brać pożyczkę lub kredyt lepiej zacząć zarabiać na Portalu społecznościowym, który NAS WYNAGRADZA za aktywność, podobny do Facebooka z tym małym istotnym szczegółem. Jeśli jesteś aktywny i lubisz dużo czatować, lajkować, publikować posty, dodawać zdjęcia, filmy zapraszać znajomych, przyjaciół, udostępniać pliki Wystarczy że będziesz robił dokładnie to samo co na fb a firma będzie Cię za to wynagradzać $$$!! Posiada wiele ciekawych użytecznych funkcji a jeżeli chciłbyś zarabiać pasywnie daje też taką możliwość. Rejesteracja za free. Przekonaj się sam, bo naprawdę warto Na stronie są 3 krótkie widea które wyjaśniają wszystko http://lukasz9.futurenet.club/info

Pożyczki nawet chwilówki nie są takie złe o ile się je bierze z głową, czyta warunki i nie wpada w pętlę zadłużenia. Wszystko jest naprawdę dla ludzi. Ja tez nie lubię pożyczać pieniędzy ale wolę to zrobić w ten sposób niż od znajomych, więc ostatnio skorzystałam z opcji pożyczki: https://www.euroloan.pl/, grzecznie spłaciłam i zapomniałam o sprawie. Z każdej usługi należy umieć korzystać-prosta zasada.

Gość Doradca Karty Trzynastka
Proponuję coś REWOLUCYJNEGO w PL ! Alternatywa dla drogich pożyczek i bankowej biurokracji. NOWOŚĆ, którą znajdziesz na stronie www.kartatrzynastka.pl Zapraszam

Gość gość
Zerknij na http://www.magal.oferty-kredytowe.pl/ - dobierz sobie odpowiednią dla siebie pożyczkę. Masz tam oferty zarówno banków jak i pozabankowe pożyczki. Również możesz poprosić o pomoc konsultanta, który pomoże dobrać odpowiednią dla Ciebie opcję.

Gość gość
Zapraszamy do LoanMe Poland! Oferujemy szybkie i prywatne pożyczki, które są bezpiecznymi produktami kredytowymi. Wniosek możesz złożyć przez Internet lub telefon, a decyzję otrzymujesz w 15 minut lub mniej! Zostaw swój numer w wiadomości prywatnej na naszym Facebook'u - oddzwonimy www.facebook.com/LoanMePolska

Gość uptade
Z 4 tysiącami będzie bardzo ciężko. Wiem, bo sama sprawdzałam. Lepiej zwróć się do firm, gdzie możesz uzyskać mniej, jeśli naprawdę zależy Ci na szybkiej pożyczce. Ze swojej strony mogę polecić Feniko

Gość Panasonic15
no 4 tysiące ? faktycznie. Ja osobiście korzystałam z pożyczki z Lendona . Ogólnie mozesz ją otrzymac do 2500 zł na okres 45 dni . Wiec oferta jest i tak atrakcyjna . Ja oczywiscie tyle nie pożyczałam bo raz ze nie potrzebowałam ,a dwa nawe bym tyle nie dostała ;)wszytsko spłacone w terminie ;) wniosek oczywiscie przez inernet się składa ;)

Gość Nejmka
no proszę, to dopiero długo czas spłaty. jak dla mnie super wygodna i daje takie bezpieczeństwo! myślę ze Lendon jest na prawdę ok!

Gość JasmineThomson
z firm pożyczkowych polecam zdecydowanie Lendona . Korzystałam dwa razy . Wniosek składa się online bez wychodzenia z domu , no bo przez internet . I to jest właśnie z tym okresem ,ze jest do 2500 zł na okres 45 dni .

Gość BulgariaGirl
Lendon przynajmniej nie ma żadnych ukrytych opłat , wszytsko zawarte jest w umowie ramowej , do tego korzystna oferta . Pierwsza pożyczka rzeczywiście jest za 0 zl ( tzn bez odsetek ) oddajesz tyle ile pożyczasz

Gość Julia Bednarska
W lendonie pożyczka jest wygodna , bo własnie jest pożyczką online. Przede wszystkim jest bezpieczna ;)Oczywiście wszelakiego rodzaju pozyczki należy brać z głową

Gość Fakura
Tak, uważam że pożyczka jest bardzo ok i sprawdzona. Także nie mam żadnych zastrzeżeń - śmiało można brać i dogodnie spłacać.

Gość Okkis
Jak przez internet to także Lendona znam - szybko, bez problemu....no i dają całkiem spore te pożyczki. Dla mnie to okazała się mega wygoda

Gość ConectingPeople
extraportfel : 1 pożyczka udzielana jest do 3000 zł na okres 45 dni bez odsetek ;) https://www.extraportfel.pl