Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kiedyś teściowa was koncertowo upokorzyła moja historia

Polecane posty

Gość gość

Mi nie zaproponowała że zajmie sie wnukiem. Nie prosiła mnie też aby mogła przyjechac do nas zobaczyc zreszta wnuka a czekała aż sama ja zaprosze, poczułam się tak wścieklu upokorzona że nie macie pojęcia!

Gość gość
Twoje dziecko to sie nim zajmuj,tesciowa swoje w zyciu zrobiła a teraz powinna miec wszystko w 4 literach:) Ja sama sobie radze i nie jęczę jak ty durna roszczeniowo dzido

Gość gość
aha.

Gość gość
A ty ile masz lat autorko? To jest upokorzenie? Ewentualnie ty mozesz ja prosic o zajecie sie wnukiem. Co do przyjazdu do wnuka pewnie baba ma powody ze nie przyjezdza bez zaproszenia. Masz postawe roszczeniowa. Przyyjrzyj sie swojej postawie. Zla tesciowa to ta ktora wchodzi do synowej jak do siebie. Zadzi wszystkimi i wszystko uklada po swojemu. Wtraca sie w wychoowanie dzieci i buntuje syna.

Gość gość
Ha ha, a jakby zadzwoniła ze przyjedzie do wnuka to zaraz byłby topik ze sie wtrąca i tez jest zla. Nie dogodzisz.

Gość gość
Jak urodziłam pierwsze dziecko usłyszałam ,że babcie już swoje wychowały.Nigdy nie poprosilam o pomoc syn ma już 4lata .Właśnie poronilam drugie dziecko myslisz ,że ktos sie rozczula ze mnie boli ze jestem przybita .Nikt nie zadzwoni nie pomoze .Też mi żal d**e sciska jak widze inne babcie na spacerze czy placu zabaw ale ludzi nie zmienisz ..

Gość gość
twoje dziecko nie jest zadnym cudem świata ze tesciowa sama ma wyskakiwać z propozycja by do ciebie przyjezdzać to ty powinnaś zadzwonić i ja zaprosic, twoja tesciowa to madra i taktowna babka, nie chce sie sama narzucac