Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikaczu328

PSYCHICZNY OJCZYM I MATKA

Polecane posty

Gość pikaczu328

Mam problem w sylwestra byłam u rodziców i doszło do awantury. Zaczelo się od mojej matki. Oglądając Telewizję-Chciałam skomentować co się działo w programie typu "masakra"Krótko i na temat. Ona w tym momencie na mnie z pyskiem że mam być cicho. To jej powiedziałam że niech też będzie cicho ze śmiechem w spokojnych tonie. NAGLE jej coś odbiło i zaczęła na mnie sie wdzierac co ja sobie myślę i nie mam respektu. Po tym się zdenerwowałam i jej powiedział "ze za każdym razem chce by było cicho bo ona ogląda i nawet pisać nie można"Nagle mój ojczymem zaczął na mnie ryczej jak ja się do matki odzywam ze jestem dorosła a nie mam zielonego pojęcia i ze gówniara ze mnie i mam się zamknąć. To bardzo mnie dotknelo ponieważ w przeszłości byłam psychicznie i fizycznie bita przez byłych mojej matki. Teraz po czasie udają ze nic się nie stało . Męczy mnie to nie lubię jak problemy nie są tłumaczone odrazu tylko zamianę pod dywan. W sylwestra o 21 musiałam jechać do domu w metrze aż 20 km do domu i tak skończył się moj sylwester. Moja matka mi wykrzyczala zw jestem nikim i mam w********ac. NIE DAJE MI TO SPOKOJU POMÓŻCIE. MOJA MATKA ZAWSZE STAŁA ZQ FACETAMI NAWET JAK JEJ BYŁY mnie bil przy niej miałam wtedy 10 lat .

Gość gość
To po co do niej jezdzisz i utrzymujesz z nia kontakt? Glupia jestes?