Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo proszę o podpowiedz

Polecane posty

Gość gość

witam, zanim powiem swój problem, prosiłabym o wypowiedzi tylko i wyłącznie osoby które poradzą młodej dziewczynie co nalęży robić w tej sytuacji...na początek, jestem młodą dziewczyną, dopiero co bedę mieć 19 lat, ale nie o tym...jestem w związku z chłopakiem którego kompletnie nie kocham....lubie go, owszem ale tylko jako przyjaciela...dlaczego z nim jestem? bo niestety mam za miękkie serce i zrobił mi wielkie wyrzuty sumienia...tak jestem z nim z litości bo "bałam się go zranić" tak wiem głupio postąpiłam ale to wszystko wychodzi z tego że w domu rodzinnym wszyscy wychodzą z założenia że ja nie mam prawa mieć własnego zdania tylko zawsze muszę być uległa w stosunku do innych.... i tym razem mój słaby charakter dał znaki...jestem w kropce...bo wiem że chłopak mnie kocha i skoczy za mną w ogień...i znowu mam wyrzuty że ja zachowuję się jak jakiś podły niewdzięcznik ale nie kocham go...i ja już spać nie mogę bo mnie to wykańcza że robie coś przeciw sobie...proszę, jeśli to możliwe niech się wypowiedzą kobiety które wytłumaczą mi to jak starsze siostry...bo naprawdę jestem młoda i zagubiona a i w sposób jakim zostałam wychowana też mi nie pomaga...dziękuje za pomoc

Gość laszlo
Powiem krotko. Im dluzej bedziesz to ciagnac, tym ciezej Ci bedzie to przerwac. Jesli wiesz, ze go nie kochasz...

Gość gość
no kochana...rozumiem sama to w twoim wieku przechodziłam..ale musisz z nim odbyć poważną rozmowe... to będzie trudne ale dobre powodzenia młoda