Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki facet jest dla was pisdą

Polecane posty

Gość gość
"gość dziś TAKI KTÓRY ZDRADZA i uzależnieni, od mamy, kumpli, alkoholu czy kochanek. W meżczyźnie, który jest wierny jednej i mamusia nie jest ważniejsza ani namowy kolegów lub koleżanek jest coś tak seksownego "że majtki spadają", tym bardziej gdy wiesz, że on nie zdradzi dziewczyny/żony" Miło mi się zrobiło jak zacząłem czytać, i smutno jak zakończyłem. Ale i tak nigdy nie zdradzę :-)

Gość gość
Taki co sam nie wie czego chce, żyje z dnia na dzień, nie planuję, ciągle próbuje się walidować poprzez poniżanie innych i kupowanie drogich i niepotrzebnych rzeczy, megaloman bez właściwości

Gość gość
16:16 musiałbyś mieć jeszcze parę innych cech, żebym była po calkowitym wrażeniem ale jeśli faktycznie nie zdradzasz to znaczy że nie leczysz przygodami kompleksów ani nie masz uzależnienia, obsesji na punkcie rwania kolejnych chetnych, więc dużo już o Tobie to mówi :-)

Gość gość
16:16 Jakie to jeszcze cechy?

Gość gość
Taki który lubi poniżać i upokarzać ludzi. Prawdziwy mężczyzna ma wpisane w geny opiekuńczość i stanowczość a nie bezproduktywne ujadanie i wsadzanie igieł - cecha kobieca. W ogóle facet mający kobiece cechy (przeważnie wady, cóż to Ewa połakomiła się na zakazany owoc, który Adama nie ruszał) jest pussy.

Gość gość
16.27 , to ja z 16.16. Jakie to jeszcze cechy?

Gość gość
16:30 oprócz wymienionych tj braku podatnosci na wpływ ludzi typu mamusia czy koledzy jeszcze urok osobisty, bystrość, dowc******. ładny uśmiech ;-)

Gość gość
dowc****i zero marudzenia i narzekania

Gość gość
ZŁOŚLIWOŚĆ I FAŁSZ też są tak pedalskimi cechami, że na wymioty zbiera.