Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposoby na pocenie się

Polecane posty

Gość gość

Macie jakieś sprawdzone sposoby na pocenie pod pachami? Używam antyspirantow i kulek ale nic to nie daje, może wy używacie czegoś co działa, dziękuję za cenne rady i wskazówki

Gość gość
Nikt nic nie wie ?

Gość gość
Spruboj tzw blekerow. Ja uzywam z Zaji bardzo dobry. Uzywasz na wieczor przez trzy dni a potem raz w tygodniu wystarczy. Trraz nie uzywam bo niemam potrzeby ale latem bardzo dobrze sie sprawdzil

Gość gość
Ale tak to się nazywa bleker? Gdzie mogę to kupić ? W rosmannie znajdę ? I jaka jest cena tego ?

Gość gość
Ktoś literówkę zrobił, to są dezodoranty blokery. Są różnych firm, w aptekach albo niektórych drogeriach. Najpierw poczytaj w necie, bo mają też skutki uboczne.

Gość gość
No tak bloker. Ja uzywalam cale lato i zostalo mi jeszcze sporo. Mala buteleczka ziaji cos pk 8 zl w rosmanie. Skutkow ubocznych nie zauwazylam,uzywalam z umiarem moze dlatego

Gość gość
Ja kupiłam super dezodorant w tej aptece www.aptekipodlasie.pl super dezodorant na pocenie. Jestem bardzo zadowolona z efektu i w żadnej aptece nie mogłam znaleźć tego dezodorantu.

Chyba nic lepszego od dezodorantów nie wymyślono, choć ostatnio miewają różną opinię. Jaka jest prawda o dezodorantach można doczytać chociażby tutaj http://www.vichy.pl/blog/antyperspirant-a-dezodorant-czym-sie-roznia/vmag60655.aspx i wybrać najlepszą opcję dla siebie. Słyszałam również o specjalnych tabletkach, zmniejszających potliwość.