Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk43434343

Naszła mnie refleksja że..

Polecane posty

Gość Patryk43434343

Tak za 30 lat to my pokolenie fejsa bedziemy takimi Januszami, Grażynami, Wiesławami, Halinami. A ta muza której sluchalismy to tez bedziemy mowic to byly czasy pamietasz jak sluchalismy Rihanny Biebera i.t.d. Np. ja bede wąsatym Januszem w sandałach z piwkiem w ręku. A moja dziewczyna będzie Grażyną która powie do mnie ugotuje Ci bigos. I chodz idziemy poogladac koncert zyczen z youtuberami. A ja bede jezdzil jakims rzęchem i kolejne pokolenie zmarnowane A przypomne ze maja byc ch***e emerytury i bedziemy my ludzie fejsa instagrama stac w kolejkach do lekarza i tzw. ZUS-u

Gość gość
Kto wie może tak będzie, przeciez z hipisami tez to sie stalo pokolenie lat 60 70 to dzis emeryci

Gość gość
No juz sobie wyobrazami dzisiejsze modelki z insta i kolesi wymuskowanych z insta ze za 30 lat wąsate to takie i Januszowato - Grażynowate będzie

Gość gość
Dlatego młodzi korzystajcie z lat mlodosci bo potem to bedziecie tylko narzekac na Polske

Gość KrólSzyderydgdgdg
No np. taka jakas vlogerka co wyglada jak milion dolców i dziewczyny jej zazdroszczą to dziewczyny uspokajam was ona za 30 lat bedzie stara baba no wy tez to w sumie remis

Gość gość
Tak moze byc: A teraz z cyklu gwiazdy sprzed lat w dzisiejszym odcinku gwiazda ktora miala najwiekszy fejm i nie bala sie neglizu na insta i chwalila sie bogactwem i ten znany youtuber co klnął i opowiadal sprosne dowc**y wszystko to w akompaniamencie klasyki sprzed lat czyli Umpa Umpa sex sex

Gość gość
Dokladnie otoz to, ale za 30 lat to juz bedziemy latac w przestrzeni