Gość gość Napisano Luty 16, 2017 Hej! Mam dosyć nietypowy problem, ale bardzo proszę o radę. Jakieś cztery lata temu byłam bardzo zakochana w pewnym mężczyźnie. Przez długi czas spotykaliśmy się, jednak nic z tego nie wyszło. Bardzo mnie wtedy zranił. 3 lata temu wyprowadzilam się na studia do Warszawy, tam znalazłam cudownego chłopaka którego bardzo kocham, byłam przekonana że jestem już całkowicie wyleczona z tamtej nieszczęśliwej miłości. Czasami kiedy przyjeżdżam do mojego rodzinnego miasta to słyszę od znajomych, że tamten facet bardzo się zmienił na gorsze, że w żadnym stopniu nie przypomina dawnego siebie. Od jakiegoś roku męczą mnie sny w których jestem szczęśliwa i w których zawsze pojawia się on. Oczywiście w wersji takiej jak go zapamiętałam. Nie chce żeby te sny dalej mnie męczyły ponieważ chciałam zamknąć tamten rozdział mojego życia. Wpadłam na pomysł żeby przy najbliższej okazji po prostu do niego zadzwonić spotkać się. Może kiedy zobaczę jaki jest teraz przestanę w końcu o nim śnić. Co o tym myślicie?? Dodam jeszcze, że sam prosił o spotkanie jakiś rok temu ale odmówiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach