Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomożecie ?

Polecane posty

Gość gość

Witam Państwa serdecznie, mam trochę nietypowe pytanie, ale wierzę, że trafi do świadomych ludzi. Szukam prawdziwego, uczciwego, oświeconego mistrza duchowego w Polsce, który jest w stanie mnie ukierunkować na drodze rozwoju osobistego. Mam od lat poczucie głębokiego bezsensu rzeczywistości i w końcu postanowiłem coś z tym zrobić. Bardzo proszę o wskazówki.

Gość gość
Tacy najlepsi sa też bardziej oblegani, np. ojciec Aadam Szustak dominikanin. On jest teraz poza Polska, ale za pare miesięcy wróci. Tylko zapewne nie bedzie można sie dopchać.

Gość gość
Wierzyłem do tej pory ekspertom, psychologom, księżom i filozofom. Dzięki spotkaniom z Jackiem Adamusem zacząłem ufać własnym sądom i kieruję się w końcu zdrowym rozsądkiem. Mistrz posiada bardzo ciekawy i niezwykle kreatywny program zmiany nawyków myślowych. Jeżeli poszukujesz naturalnej drogi do szczęścia to zalecam skontaktować się z mistrzem przez stronę www.hippocomos.pl Jak chcesz obniżyć koszty pobytu u mistrza w Puszczy Drawskiej to weź ze sobą przyjaciela, ewentualnie członka rodziny.

A skąd Ci się wzięło przekonanie,że ktoś wie lepiej od Ciebie czego potrzebujesz i że ci,okrzyknięci(lub sami nazywający siebie) "oświeconymi",są mądrzejsi od Ciebie? Ja też tak do czasu myślałam.Moim guru stał się Sogial Rinpocze ("rinpocze" oznacza oświecony),autor książki Tybetańska księga życia i umierania.Tak było przez 9 ostatnich lat.Aż tu nagle bomba: ten guru,ten tęgi, pyzaty kurd**el,wykorzystywał swoje uczennice seksualnie.I to nie jakieś durne,zacofane,zahukane kobiety.Nie.to były wykształcone kobiety z Europy zachodniej.Rzygac mi się chce od tamtej pory na myśl o tych wszystkich "oświeconych" g/ównianych mistrzach!