Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w sklepie

Polecane posty

Gość gość

Zrezygnowalam 2 miesiace temu z pracy z wlasnej glupoty. Mam ciezka sytuacje. Zostalam bez kasy, mieszkam z chlopakiem i ledwo wyrabiamy z kasa, on jak na razie nas utrzymuje... Szukalam na internecie roznych prac dzwonilam, ale nic z tego wszedzie slabo placa i jeszcze dozjazdu nie mam stad do wiekszeho miasta. Ostatnio bylam zapytac o prace w supermarkecie i powiedzieli mi zebym przyszla. Do pracy mialabym 5 min na nogach, dobrze placa bo zarobie za miesiąc okolo 2000 tys. Tylko strasznie sie stresuje. Jestem niesmiala, malo komunikatywna, nie umiem nawiazywac rozmow. Mialabym pracowac na wykladaniu towaru i kasie. Boje sie ze zle wydam klientowi, nie jestem dobra w liczeniu. Wiem ze teraz na kasie pisze ile wydac i wgl ale boje sie ze cos pomieszam. To jest moja jedyna szansa o prace i nie wiem jak sie przelamac do ludzi strasznie sie wstydze. Mam 23 lata

Gość gość
Skoro jesteś nieśmiała, to to jest bardzo dobra praca dka Ciebie. Będziesz musiała być interaktywna, responsywna, co pomoże w przełamaniu nieśmiałości. Tylko Twój konkubent na tym straci, jak z czasem nabierzesz pewności siebie.

Gość gość
Najbardziej boje sie ludzi bo to jest supermarket nie w miescie tylko tutaj przychodza ludzie z tej wsi i moga mnie obgadac, mowic od kogo ja jestem i ze zyje z chlopakiem bez slubu...

Gość gość
To mnie tez najbardziej przeraza..

Gość gość
Myśl o sobie, potrzebujesz pracy to idź, spróbuj. Nie rezygnuj przez ludzi. A może wcale nie będzie tak źle i klienci Cię polubią? :)