Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge zglosic na policje to ,ze ktos napisal o mnie cos złego na portalu?

Polecane posty

Gość gość

czy moge zglosic to na policje? sprawa wyglada tak ,ze ktos napisal cos zlego o mnie na portalu miasta..nie nazwiskiem ,ale wszyscy wiedza ze o mnie chodzi.czy moge zglosic to na policje i sprawdzą kto to napisal po ip ??

Gość gość
Jasne idź na pały i powiedz ze ktoś na forum Cię przezywa :D:D:D Na pewno ze ci pomogą :D

Gość gość
oczernili mnie ,że dostalam prace po znajomosci a to nieprawda. moge zarzadac IP od tego portalu?dowiedziec sie kto to mogl napisac?bo podejrzewam kolezanke z pracy... dadzą mi Ip tej osoby?

Gość gość
nie dadza IP niestety. z reszta co ci po samym numerze. policja umorzy te sprawe w chwili zgloszenia bo nie jest to imienne pomowienie tylko twoje domniemanie

Gość gość
masz prawo zadac ip od osoby ktora cie oczernia>

Gość gość
policja ma dostęp do takich rzeczy jak IP, czas pisania posta itp

Gość gość
jak koleżanka to widocznie wiedziała i napisała prawdę, i o co ci chodzi

Gość gość
nie wymienila cie z imienia i z nazwiska, sama tez sie nie podpisala. jesli wierzysz ze policja sie tym zajmie to chyba przedawkowalas seriale paradokumentalne typu Detektywi.

Gość gość
napisz cos o niej :P

Gość gość
podejrzewam ze to kolezanka napisala o mnie ...kazdy z miasta wie o kogo chodzi bo napisali ze ta matematyczka ze szkoly takiej i takiej a tylko ja ucze tam matematyki..oczerniono mnie.... czy moge isc z tym do sądu??walczyc aby dowiedziec sie kto to napisal o mnie ??

Gość amaliakar
A myślałaś o pomocy prywatnego detektywa? Myślę, że wszystko jest dziś do zmonitorowania, a twarde dowody mogą być pomocnie, nawet jeśli nie na policji to w konfrontacji z "życzliwą osobą". Nikt nie jest anonimowy, a detektywi zajmują się oszustwami w przestrzeni internetowej, jak to wygląda w przypadku kradzieży tożsamości możesz poczytać na http://www.detektywmagdar.pl/kradziez-tozsamosci/