Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamananarzeczona

MÓJ NARZECZONY RZADKO SIĘ ZE MNĄ KOCHA ..

Polecane posty

Gość Zalamananarzeczona

Witam. Jesteśmy razem 5 lat. .jesteśmy młodzi. Ja mam 23 on 24 . Obydwoje pracujemy wiadomo praca praca zmęczenie zmęczeniem. .ale przecież nie jesteśmy na emeryturze ..czasami tak się czuje. Kiedyś, co Ja pisze. .nawet nie kiedyś choćby rok temu robiliśmy to bardzo często. .czasami codziennie cały czas czułam że mnie pragnie a Ja jego. Teraz jak jest dwa razy w miesiącu to jest dobrze.. nie wiem co się dzieje. Niby jest ok między nami nie klocimy się i w ogóle ale brakuje mi tego. . Mówiłam już mu o tym. Nie chodzi o to, że chciała bym codziennie. .chociaż nie pogardzila bym. .:) ale przynajmniej dwa razy w tygodniu. On cały czas się tłumaczy że dużo pracuje i ze Ja też i ze powinnam odpocząć. Aleee hallloo. . Jesteśmy młodzi. .nie wiem już co mam o tym myśleć. Myślę ,ze dbam o siebie. . Jestem kosmetyczka wygląd jest dla mnie bardzo ważny. Kupowałam nie raz seksowna bieliznę różne przebieranki erotyczne cieszył się ale co z tego. .nie ma już tego co było. Czytałam na Internecie, ze mężczyźni jak tak się zachowują mają romans. .Co myślicie o tym? Po 5 latach mam sprawdzać ukochanego. .? Nie potrafiła bym. .Doradzcie. .kochani

Gość gość
bo tak to jest właśnie jak się zaczyna w wieku kilkunastu lat.

Gość eurydykiitanczace
Dziwne Ja bym nie wytrzymała autorko z takim facetem Tak jak piszesz jest młody na co on czeka na starość? Czy na to jak pojawi się inny który zacznie Cię porzadac? Ehh szkoda mi Ciebie kochana. .powodzenia