Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Federal Policeman

sflaczały peni drażni moje ego i hańbi moją kobiecość

Polecane posty

Gość Federal Policeman

tak mówi każda kobieta która zobaczyła coś tak strasznego

Gość gość
Qman czy coś takiego pomoże ci na twój problem 🖐️

Gość gość
Jak widzę brzydką babę to mi flaczeje. Staje zawsze nawet przy przeciętnych.

Gość gość
20:09 widzisz tu są tacy, którzy mają problem przy każdej kobiecie. Bo z babami to tylko gerontofile mają do czynienia lub dziady :-P

Gość gość
IQman Forte to unikalny suplement diety łączący w swoim składzie kompozycję wysokiej jakości substancji, skutecznie zajmujących się od wielu lat zaburzeniami erekcji. Preparat jest nie tylko efektywny, ale też całkowicie bezpieczny dla zdrowia. Ponad 97% mężczyzn stosujących suplement IQman Forte potwierdza, że to idealny i wydajny środek na zaburzenia erekcji. IQman Forte wyeliminuje z Twojego życia problemy z erekcją, zwiększy libido i sprawi, że odzyskasz dawną pewność siebie. X A dziś problemy mają już mężczyźni pid 30kę... :-)

Gość gość
A co się dziwić jak żyjemy w trudnych i stresujących czasach. Ja mam 33 lata i czasem jak jestem mega spięty po robocie a moja żona ma chcę to sięgam po suplement diety long Men który kupuję w sklepie w zaufaniu.pl w którym zawsze znajdę coś ciekawego.

Gość aleks41
No niestety kłopoty z erekcją mogą pojawić się w każdymw ieku i w najmniej oczekiwanym momencie. Lepiej dbać o siebie i nie dopuszczać do takich sytuacji. Suplementy mogą być pomocne. Permen King wyróżnia się ze względu na pdowójną dawkę l-argininy, ktora ma bardzo duze znacznie jesli chodzi o meskie libido.

Gość gość
Moim zdaniem nie ma lepszego środka wspomagającego potencję jak właśnie iqman, sam go stosowałem i jestem bardzo zadowolony. A do tego moim zdaniiem niska cena to dodatkowy atut