Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2121

intymnie

Polecane posty

Gość gość2121

Proszę o szczerą odpowiedz a pytam tutaj ponieważ nie mam za bardzo kogo ;/ Mam 21lat i od ponad roku jestem w związku z 25letnim chłopakiem... jestem dziewicą a miał już seksualne 2 partnerki ;/ Nie mogę dłużej Go zwodzić a sama też czuję się (chyba) gotowa do rozpoczęcia wspołzycia.. Jednak im więcej myślę tym bardziej moja wiedza jest nikła konkretnie mam pytanie odnośnie defloracji.. Mój chłopak ma dość sorego penisa, nie potrafie ocenic ale wnosze ze w obwodzie ponad15cm, już sama zoładz jest gruba co mnie nieco przeraza , nie sadziłam ze jest to teoretycznie norma;/ Czy wprowadzając do pochwy defloracja nastepuje za jednym pchnieciem? czego powinnam się spodziewać? jak to rozegrać żeby się nie skompromitować? Dodam że on jest czuły rozumie mnie ale chyba sam do końca nie spodziewa się ze jestem jakby "ciasna" i możemy mproblem zwłaszcza ze się boje i spinam... Może sa tu jakies madre osoby , które mi nieco podpowiedzą bo koleżanki tylko szydzą a se uprawiają od czasów gimnazjum i dla nich dawno jestem ufoludkiem.

Gość gość2121
przepraszam za analfabetyzm , ucieło mi tekst