Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prostytucja jest mniej uwłaczającą niż praca w sklepie

Polecane posty

Gość gość

Pracujecie, durne szlaufy, za 7 zł za godzinę, pomiatają wami ile wlezie, słaniacie się na nogach i wykładacie papier toaletowy i ziemniaki. I wy mówicie cokolwiek o szacunku do siebie?

Gość gość
Marniutkie prowo jak cholera.

Gość zgodnie z umową
ja myśle że dobre podsumowanie, ale czy mniej szacunku do siebie ma ta co daje doppy za kase, czy doopa co stoi za kasą w pampersach w markecie???

Gość gość
a kto ci tych bredni o pampersach naopowiadał? :o lepiej kible za 5 zł szorować niż d0pą zarabiać. Ale jak ktoś się ku/rwą urodził to i kur/wą zdechnie. Ot i cała tajemnica

Gość gość
2/10. Nie karmcie trolla. Zwłaszcza kasjerki.

Gość gość
Wiedziałam, ze padną takie argumenty. "Lepiej kible sprzątać za 5 złotych niż dupa zarabiać" PODAJ ARGUMENTY UZASADNIAJĄCE TO

Gość gość
bo nikt nie pakuje w ciebie penisa? zachowujesz autunomię ciała, nikt nie moze cię dotknąc, ty nie musisz nikogo dotykać i nikt nie płaci ci za to żeby wykorzystać twoje ciało żeby sobie ulżyć

Gość Sexualna kobieta
Moim zdaniem kazda praca jest ciezka, praca w sklepie jest fizycznie wyczerpujaca i sprzedawanie ciala jest psychicznie wyczerpujace. A Panie pracujace w sklepie podobno tez lubia sobie tak dorabiac, tak mowia znajomi ale czy to prawda to niewiem. Ja w sklepie nie pracuje , ale za to sie bzykam, dla mnie nie ma roznicy czy z mezem czy z klientem.

Gość gość
Nie gadajcie farmazonów!!!!

Gość absolootna
Prostytutka to tak, ale młoda która ma jednego, przystojnego, bogatego sponsora, z którym seks jest przyjemnością to co innego - to cwana sztuka. Prostytutka i sklepowa są równie głupie.

Gość gość
Jak wykladalem w sklepie inne rzeczy i nilt mna nie pomiatal, przeciwnie ubostwiali mnie

Gość gość
Taka kierowniczka w sklepie potragi 5000 msc wyciagnac, kasa jak sie wam nie snila i tylko stoi i rzadzi, dobra fucha

Gość gość
Kobiety w sklepie pracują, a d***** robią same z siebie brudną i cuchnącą ściereę. Trzeba być szmaciarzem lub bandziorem, by napisać taki temat.

Gość gość
pracownice sklepowe regularnie puszczają się na zapleczu z kierownictwem i dostawcami

Gość gość
a myslisz że taki dyrektor w korpo to sie nie szmaci ? rządają od niego wyników i sie sr/a albo znałam taką jedną co się puszczała za sfałszowanie jej wyników na lepsze.A jak będziesz uczciwa to cie wyrzucą hahaha