Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Cześć Szkolę się teraz na Trenera Odżywiania i właśnie w naszym klubie w poznaniu prowadzimy Projekt Zdrowie w ramach którego mam możliwość przeprowadzenia analizy składu ciała, gdzie dowiesz się jaki masz kości, mięśni, wiek metaboliczny, nawodnienie - jest to do wykorzystania bezpłatnie. I moja Trenerka dała mi zadanie, żeby zrobić 100 analiz do końca tego miesiąca. Znasz kogoś kogo mogłoby to interesować? Pomóżcie mi

Gość Tamarka122
Dieta z ujemnym bilansem kalorycznym + zajęcia np fitness albo zumba i bieganie 1-2 w tygodniu do tego jakiś spalacz (ja używam thermo speed z firmy Olimp i świetnie sięsprawdza_) i powinno pójść bardzo szybko

Gość gość Mariolka N
tamarka ma rację, podstawa to ujemny bilans kaloryczny. Dieta, ale też nie powinno się przesadzać, zamorzenie organizmu też nie wychodzi na dobre, a dodatkowo w 100% skutkuje jo-jo, ale tak powiedzmy z 300-400 kcal mniej od dziennego zapotrzebowania, do tego systematyczne ćwiczenia. Zgadzam się też co do odpowiedniej suplementacji, która jest moim zdaniem bardzo ważna - ja akurat idąc za radą koleżanki stosowałam Slimunox. I naprawdę w 99% przypadków można być pewnym sukcesu.

Gość gość
Ja też stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu, do swojej wagi wróciłam po 3 miesaicach stosowania tych tabletek

Gość gość
300-400 kcal poniżej zapotrzebowania powinno być ok, ale co do takich suplementów - to zalecam ostrożność - ja poeksperymentowałam z Calominalem nie czytając opinii i skończyło się na potwornych zaparciach. Szczęśliwie błonnik jabłkowy pomógł.

Gość Baśś 22
Ja co prawda takich efektów ubocznych nie doświadczyłam, ale za to dużo kasy zmarnowałam na "cudowne" liporedium a nic kompletnie nie pomogło. Jestem mega wkurzona, bo pierwszy raz się przyłożyłam do stosowania suplementu regularnie i od razu 2 opakowana kupiłam. Efekt - 2 kilogramy w 2 miesiące z bieganiem i dietą - czyli kompletne zero!

Gość gość
Diety to strata czasu, po prostu przestańcie żreć jak świnie.

Gość gość
Ja uważam, że w odchudzaniu najważniejszy jest ruch (chociaż 3-4 razy w tygodniu) i po prostu zdrowe jedzenie. Wtedy do tego dodatkowo można stosować jakieś suplementy diety. Moja przyjaciółka w ten sposób zrzuciła naprawdę dużo po ciążowych kilogramów. Lekarz zalecał jej, aby spróbowała jak na nią działa len, coś takiego http://aptekajakmarzenie.pl/len-mielony-200-g-p-6908.html i sobie chwaliła, kilogramy znikają, więc może warto spróbować ;)

Gość gość
I moja przygoda z Slimunox skończyła się pełnym sukcesem.Żadna dieta nie przyniosła u mnie tak wspaniałych rezultatów jak Te tabletki.Dla najważniejsze jest to jestem teraz szczuplejsza i co za tym idzie zdrowsza,już nie mam problemów z wejściem na trzecie piętro.Bez problemu kupiłam te tabletki na Allegro też można tam trafić na promocję.

Gość gość
gość dziś i moja przygoda z slimunox skończyła się pełnym sukcesem.żadna dieta nie przyniosła u mnie tak wspaniałych rezultatów jak te tabletki.dla najważniejsze jest to jestem teraz szczuplejsza i co za tym idzie zdrowsza,już nie mam problemów z wejściem na trzecie piętro.bez problemu kupiłam te tabletki na allegro też można tam trafić na promocję. spierddddddddddddddd ********* z tą reklamą spierddddddddddddddd ********* z tą reklamą spierddddddddddddddd ********* z tą reklamą spierddddddddddddddd ********* z tą reklamą spierddddddddddddddd ********* z tą reklamą spierddddddddddddddd ********* z tą reklamą spierddddddddddddddd ********* z tą reklamą spierddddddddddddddd ********* z tą reklamą spierddddddddddddddd ********* z tą reklamą spierddddddddddddddd ********* z tą reklamą spierddddddddddddddd ********* z tą reklamą spierddddddddddddddd ********* z tą reklamą