Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paraliz,dretwienie rak

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 23 lata podczas jazdy samochodem zaczely dretwiec i sztywniec mi palce u oby odloni az nastapil paraliz dloni udalo mi sie jednak zatrzymac i poprosic ludzi aby wezwali karetke kiedy przyjechala zabrali mnie do szpitska i tsm powiedzieli ze to na tle nerwowym mozecie powiedziec cos wiecej to nerwica czy to powazne

Gość gość
Jeśłi masz stresowe życie , denerwujesz się z byle powodu to może być na tle nerwowym . Przyczyną może też być problem z kręgosłupem , mikro udar .

Gość gość
Lekarz zalecil mi pojscie do neurologa co w takmi razie moze on sprawdzic i ewentualnie znalesc

Gość gość
Sprawdzi to o czym pisałam czyli kręgosłup , może zrobi ci eeg . Jesteś nerwowa? Dretwienie palcy moze też być spowodowane cieśnią nadgarstka , i to może tez sprawdzić neurolog ewentualnie ortopeda.

Gość gość
Jestem facetem ,ale dziekuje za pomoc ;)

Gość gość
Przepraszam , nie wiem czemu uznałam że jesteś kobietą może dlatego że ja nią jestem wiec takie skojarzenie . Tteraz brak ników , trudno wyczuć z kim sie pisze.. Jeśli jesteś facetem pewno grasz na grach komputerowych a to często prowadzi do cieśni nadgarstków więc może to być być przyczyna drętwienia .. Zrobisz badania może coś się wyjaśni , nie daj sobie od razu wmówić nerwicy bo lekarze teraz wszystko zwalają na nerwice nie przykładając się do prawidłowego rozpoznania przyczyny . Życzę zdrowia.