Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie wszystko z Biedronki to badziewie, nie kupujcie tam elektroniki

Polecane posty

Gość gość

ja przez gówniany ciśnieniomierz z biedry brałam za dużą dawke leku na nadciśnienie...i dziwiłam się dlaczego jestem taka senna, słaba, brzuch mnie czesto boli, nie mam apetytu, marzne po 5 minutach na dworzu...lekarz kazał mi mierzyc sobie w domu i zapisywac...i tak robilam, to dziadostwo zawyżało non stop ciśnienie, niby ciagle mialam podwyzszone wiec bralam calą tabletke zamiast polowy :O w USA bym pozwała tych dziadów i dostała odszkodowanie za sprzedawanie chińskego złomu jedzenie też nie lepsze... :O

Gość gość
Ja kiedyś kupiłam ich czajnik Hoffen, w domu akurat się zepsuł...skusiła mnie cena i wygląd. Działał dokładnie trzy miesiące i nie uznali mi reklamacji. Koleżanka kupiła ekspres na kapsułki,który tak reklamowali i nie była z niego zadowolona. Jedyny dobry zakup jaki tam zrobiłam jeśli chodzi o przedmioty użytkowe to regał schodkowy.

Gość gość
jw mój tata kupił telefon ''dla seniora'', chodziło mu o najtańszy prosty telefon tylko żeby dzwonić, on nowych nie lubi, po 2 miesiącach zepsuł się głośnik, w ogóle nie było słychać jak ktoś do niego dzwonił, na szczęscie oddali kase, mojej mamy koleżanka dawno kupiła sokowirówke, spaliła się po kilku wyciskaniach, chciała sobie zrobić sok z buraków i marchwi i bach, spalony silnik :D ja natomiast kupiłam w lidlu mikser za chyba 80 zł i jestem mmega zadowolona, cichy, szybki i tani, made in germany :D

Gość gość
nie kupujcie elektroniki w dyskontach - c**y :O to sa sklepy gdzie się kupuje żarcie i chemię - i tylko tyle

Gość gość
Nie polecam tez kupna podpasek,sa chyba przeterminowane,pasek z klejem nie przykleja sie do bielizny i podpaska w trakcie ruchu przemieszcza sie przez co sa malo wygodne i o zgrozo! szybko przemakaja.

Gość gość
Co do podpasek to święta racja

Gość gość
Przestrzegam wszystkie kobiety przed zakupem podpasek w biedronce sa produkowane z tanich slabej jakosci materialow,sa nietrwale,przesuwaja sie i przemakaja,zdecydowanie nie nadaja sie ani do noszenia w dzien a juz w zupelnosci nie nadaja sie do korzystania w nocy!!!