Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupno mieszkania dylemat

Polecane posty

Gość gość

Szukam 4 pokoi w warszawie, niby prosta sprawa - ma być w miarę wysoko z windą, osobna kuchnia, normalny rozkład. i lipa. Albo aneks kuchenny, albo 4 p. bez windy, albo Białołęka/wawer... sprawdzam gumtree, otodom, gratke i nie mam pomysłu...

Gość gość
nie stac mnie na to... odpada ursynów, ursus bo samoloty

Gość gość
Większośc ofert z portali jest nieaktualna, chciałam pozostawiac swoje ulotki w klatkach, ale to nielegalne...

Gość gość
Na Ursynowie zależy gdzie, ale nie wszędzie słychać samoloty. A na ile cię stać, bo Warszawa jest raczej droga?

Gość gość
Zastanów się przede wszystkim nad dojazdami do pracy, bo ja np. z Białołęki dojeżdżam szybciej do pracy, niż koleżanka z Mokotowa.

Gość gość
dzieci mam w przedszkolu na bemowie, przeprowadzka na drugi koniec miasta to będzie szok i problem w przedszkolu nowym

Gość gość
Czyli szukasz tylko na Bemowie. Też jest pełno ofert i to nawet w niewysokiej cenie. Linków mi sie nie chce wklejać, bo sama możesz poszukać. Z czym masz dylemat właściwie?

Gość gość
Dziwne, moja siostra mieszka na Jelonkach i też ma samoloty nad głową:) więc nie wiem co cię odstrasza od Ursynowa. Z ciekawości - po co ci wysokie piętro, skoro to wiąże się raczej z mankamentami typu wielkie bloczysko? we wszystkich nowych blokach winda jest nawet w czteropiętrowcach.

Gość gość
mieszkam na jelonkach tu 4 pokoje to jeden pokój przechodni niestety...