Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa414

Magia czarna

Polecane posty

Gość gość
Nie boisz się

Ja znam bo ja bylem tez w piekle wiele inkarnacji przedtem i to pierwszy sen bez sycnchronizazcji rozpoznania go w umysle, pozniej to juz co pozostalo..... Wladcy ktorzy tam rządzą, ale nie Ludzie., lycyferzy a umysl najwyzszej Swwiadomosci choc on i jego rozpozjnanie miedzy Dziwna NIEZROZUMIALA SILA WYZSZA A NAMI. dlatego ostroznosc jest wskazana albo utkwimy w tym co nazywacie karma, a lucyfer jest tak w polowie albo 100% dobre co nam sie przysnilo.;-]

Oświecony moglby chyba zrozumiec w to co bredzicie, obudzcie sie to iluzja. serio. :>!

Gość gość
znowy ty głupoty piszesz czarna biała czy zielona wszystka jest od demonów co prowadzi do konsekwencji cierpienia bo za grzechy trzeba płacic własnym cierpieniem kłamstwem czy obżarstwem pycha ze sie jest lepszym od inych

gość dziś znowy ty głupoty piszesz bedac w polsnie Nieświadomości i 5 % świadomości nie bylbym pewien niczego doslownie. :p

gość 2017.02.17 znowy ty głupoty piszesz nic nie pochodzi od Demonów. Demony, to formy istnienia w swiatach naszych snow,, ale nie Waszych tylko Wyższej rzeczywistosci ktora jedyna moze decydowac o tym i to robi. TO COS juz dawno pozwolilo byscie byli pod wplywem tych demonów ktore osiadle sa na czystych Duszach Atmanów. Wlasnie dlatego Bo tego Chce Bóg.) i tak wlasnie bedzie. A chce tego Bog byscie byli opetani bo tego chce tez ja akimke. nie dziekujscie kiedys zrozumiecie albo nie.