Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy po ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie do mam otoz 5 m-cy temu urodzilam dziecko od porodu mam biegunke i mega wdecia ciagle jestem zmeczona mimo ze spimy z maluszkiem dosyc duzo czesto boli mnie glowa pierwsza miesiaczke dostalam 3 miesiace po porodzie a na nastepna czekam juz 60 dni dodam jeszcze ze porod odbyl sie przez cc. Czy to takie normalne bo juz troszke zaczynam sie martwic?? Kiedy to przejdzie??

Gość gość
Hmmm. Do lekarza musisz isc a nie tutaj pytaj. Biegunka non stop? Musisz byc wykonczona. Moze zarazili cie czyms w szpitalu??

Gość gość
Na bank czymś cie zarazili. Dziwię się że tak długo nie reaguje sz na biegunkę

Gość gość
A dlaczego wszystko ma być związane z ciążą?!To nie możesz na nic zachorować? Jesteś mamą małego dziecka, masz szczególny obowiązek dbać o siebie!

Gość gość
Chciałaś ciąży i dzieciora to masz i problemy. Nie histeryzuj tylko zajmuj się nim. Twoje problemy nikogo nie interesują. Spełniłaś swoje zadanie życia.

Gość gość
ciągła biegunka na pewno nie jest normalna... i nie ma nic wspólnego z porodem.

Gość gość
8:06 rozumiem ze do swojej matki tez sie tak odzywasz. Przyjezdzasz w niedziele na obiad i mówisz: "dawaj żarcie stara k ur w 0, ale juz!!! Chciałas dzieciora to teraz skacz koło niego. Jestes stara i zmęczona? Nikogo to nie obchodzi!"

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi. Bylam pewna ze to organizm poprostu musi sie unormowac czy cos to moje pierwsze dziecko wiec nie wiem a nie chcialam panikowac a zmeczenie da sie zniesc w ciazy bylo duuuuuzo gorzej mialam ogromne komplikacje bo kazdemu sie wydaje ze mloda wymysla a przy rozwiazaniu jedna noga trafilam na tamten swiat, lece do lekarza jeszcze raz dziekuje