Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejv98

Dwie dziewczyny co robic ;(

Polecane posty

Gość dejv98

Witam mam 19 lat jestem bardzo uczuciowa osoba lecz zawsze lubiłem zabawe imprezki spontaniczne akcje wszystko na luzie , majac 16 lat poznałem dziewczyne na szkolnej zabawie nocne smsy rozmowy spotkania przemieniły sie na zwiazek było dobrze nawet bardzo zakochany jak mało kto byłem lecz po 2 letnim zwiazku zaczeło sie sypac i cos we mnie wygaslo ;/ po pewnym czasie bedac jako kierowca na imprezie jechala ze mna i z kumplem jego znajoma 2 lata starsza od razu ja polubilem z wzajemnoscia bedac na imprezie zapomnialem o starym zwiazku ona pijana krecila sie obok mnie mi bylo dobrze i sie stalo jeden pocalunek lecz zmienil cos we mnie i zaczolem z nia gadac pisac spotykac sie bylo jak w niebie wspolne kolacje prezety kino lecz po pewnym czasie wrocily wspomnienia nie moglem patrzec jak moja byla imprezuj***awi sie z innymi powiedzialem wszystko aktualnej partnerce ktora odebrala to nie do konca dobrze jak wiadomo posypalo sie wszystko i wrocilem do bylej wraz z moim powrotem wrocilo lozko imprezki i takie choc nie do samego konca jestem tego wszystiego pewien a teraz znow z dnia na dzien coraz bardziej mnie gnebi ze zranilem ta druga ze pozwolilem odejsc ze zachowalem sie jak swinia i takie .. szczerze nie wiem teraz co robic nie umiem zdecydowac serce mowi i ta i ta nie umiem dostrzec teraz tylko z ktora naprawde chcialbym spedzic swe zycie ;/ moze ktos cos doradzi ?

Gość gość
Z żadną z nich życia nie spędzisz przy takim luzackim nastawieniu. Musisz dorosnąć. A tymczasem baw się i szalej na dwa fronty. Tych doświadczeń nikt ci nie odbierze.