Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jedne facet 33

Ta pani tu stała ,albo ja tu będę za panem stała

Polecane posty

Gość taki jedne facet 33

Jak się odnosicie do tej PRL'owskiej reguły ? Jak reagujecie w momencie ,kiedy stoicie sobie w kolejce ,a tu raptem okazje się ,że jeszcze jakaś Pani stała i się wbija przed kolejkę ? Albo jak ktoś stoi przed / za wami i się pyta ..." Ja tu będę za Panem stała " ... mnie osobiście nie podoba się taka zasada. Ja uznaję ,że stoi się w jednej kolejce i tyle i potem idzie dalej ,a nie "zaklepywanie" 2 kolejek. Ostatnio jak mnie się kobieta pytała to jej powiedziałem w prost ,że " Nie znam takiej zasady " i o dziwo się dostosował ,ale czasem ludzie się awanturują. ...a wy jak robicie ?

Gość gość
nie mam nic przeciwko jeśli ktoś wcześniej wspomniał że stoi to się nie burzę ,bo samej mi się zdarza,jestem człowiekiem ,jeśli przede mną ktoś potwierdza ze to prawda to nie ma problemu ,ale mówię o jednej kolejce :-) jak jest parka to stosują tę metodę i to jest ok

Gość gość
ustepuje tym "paniom co tu stały" ale wkur/wia mnie takie zachowanie niesamowicie 😠 o dziwo zadna mloda osoba nie stosuje takich sztuczek, zrobi wszystkie zakupy i dopiero staje w kolejke. a nie biegnie do kas zaklepac sobie miejsce a potem rusza na dalsze zakupy i wraca jak juz jej kolej przy kasie :O żeby czasem minute nie postać...

Gość taki jeden facet 33
"ustepuje tym "paniom co tu stały" ale wkur/wia mnie takie zachowanie niesamowicie zly.gif" Dlatego postanowiłem ,że nie będę cicho tylko się odezwę ,grzecznie kulturalnie , bez nerwów i powiem co myślę.