Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem caly czas glodna!

Polecane posty

Gość gość

Jestem dwa miesiace po porodzie. W ciazy nie przutylam duzo bo tylko 8kg. Wszystko zlecialo po 2tyg. Szczupla nie jestem ale do grubej tez daleko. Jakies 10kg do zrzucenia, moze mniej. Nie karmie juz piersia. od tygodnia mam apetyt nie do opanowania Caly czas jestem glodna. Pilnuje kalorii zeby zmiescic sie w granicach 2tys kalorii przy moim trybie zycia to akurat. Spaceruje z maluchem okolo 6km-8km dziennie. Nigdy nie bylam taka glodna. Nie moge spac w nocy z glodu:( Moze mial ktos z was podbnie? Jakie badania powinnam zrobic?

Gość gość
to moga byc duze niedobory witamin albo anemia

Gość prawictwo pospolite 114
dlatego jest glodna bo masz rozepchan y zolądek.. Kazdy grubas caly czas jest glodny .. Schudniesze t o ci sie odmieni..

Gość prawictwo pospolite 114
poza tym nie wiem czym sie odzywiasz najgorsze są frytki

Gość gość
Po czym mam niby rozepchany zoladek? W ciazy przytylam 8kg! Nie 30 jak co po niektore. Jem normalnie Na sniadanie owsianka lub chleb razowy Obiad miesko z duza iloscia surowki i kasza np gryczana lub orkiszowa. Na kolacje zwykle twarog lub jogurt naturalny i warzywa. I nie jestem gruba. Nigdy tak nie mialam

Gość gość
ile wazysz?

to normalne ;) oprócz tego ze codziennie spacer to oganizm musi sie hormonalnie poprzestawiać. a co się stało, że już nie karmisz? :(

Gość gość
Nieumialam karmic nikt mi nie pokazal wiec dawalam mm i uczylam go przystawiac. Jak juz sie troche siebie nauczylismy to maly stwoerdil ze woli butle. Sciagam dwa razy dziennie po 100ml i daje ale z kazdym dniem leci coraz mniej. Myslalam ze mozna laczyc te obie metody. To moje pierwsze dziecko przy kolejnym bede juz wiedziec co i jak