Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 25

Polecane posty

Gość gość
To sobie pielęgnuj pamięć Powstania, ale nie bądź bezkrytyczny i nie wrzucaj do bohaterskiego wora wszystkich jak leci, bo wobec niektórych są spore wątpliwości. Myślący człowiek nie działa zero-jedynkowo.

Gość gość
Może za kilka lat, już nie będziesz, bo braknie ci woli i odwagi, pod naporem przemian w świadomości Polaków. Polakami jestesmy ja, i zakładam że również ty. Ci o kim mówisz to raczej mało refleksyjna, skrajnie prawicowa masa:)

Gość gość
Wicemarszałek Senatu Bogdan Borusewicz (68 l.) traktuje izbę wyższą parlamentu jak biuro podróży! Jak dowiedział się Fakt, w ciągu 14 miesięcy tej kadencji aż 137 razy skorzystał z darmowych lotów po kraju. Jego podniebne wojaże kosztowały podatników aż 78 418 zł Opozycja dopiero zarzucała premier Beacie Szydło (54 l.), że lata wojskowymi samolotami do domu. Szefowa rządu miała 35 razy podróżować casą na trasie Warszawa-Kraków. A co robi wicemarszałek Senatu z PO? Ze 137 lotniczych podróży do kraju, większość odbyła się z Warszawy do Gdańska, gdzie Borusewicz mieszka! – Przez lata śmialiśmy się, że marszałek potrafi polecieć tylko po to, żeby wyprowadzić psa i wrócić do Warszawy – opowiada nam jeden z senatorów. Jednak trudno się dziwić tym żartom, skoro już w poprzedniej kadencji Borusewicz latał aż 650 razy. Wtedy był marszałkiem Senatu, ale to go nie tłumaczy. Szczególnie, jeśli spojrzymy, jak rzadko z tego przywileju korzysta jego następca z PiS Stanisław Karczewski (62 l.). Jako wicemarszałek Senatu Borusewicz niczego nie zmienił i teraz samoloty traktuje jak darmowe taxi

Gość gość
kpina Z LUDZI W ZYWE OCZY PLUCIE W TWARZ :o

Gość otulona_snem
taki w sumie fajny kraj,a tak niszczony,dojony prywatne folwarki sobie porobili-rece opadaja do ziemi ech..

Gość _iftar_
Oprawki że średniej półki. Revlona. Mogłam wziąć tańsze no ale w końcu bez przesady. Jedna parę do czytania to sobie mogę ładną kupić.

Gość _iftar_
Ja to się sama sobie dziwię i swojej głupocie. Już dawno wiedziałam że od popisu należy się trzymać z daleka. A mimo to i jednym i drugim dałam się w hooja zrobić. Jak pójdę coś jeszcze wybierać to to będzie Kukiz. Albo zostanę w domu. I niech PiS trzyma ręce daleko od Gdyni i jej prezydenta.

Gość gość
Idiotki :D

Gość gość
Kukiz? Dobre :D wartościowe osoby u niego to Jakubiak, Marzec i Siarkowska, która poszła po rozum do głowy i odeszła z tego klubu. Reszta wraz z liderem to mówiąc klacykiem PO "chvj, dvpa i kamieni kupa" 🖐️

Gość gość
Otulona, co miałaś na myśli pisząc " emerytury leżą". PIS przywrócił dawny wiek przechodzenia 60 i 65 lat. Zamierza coś sensownego zrobić z emeryturami, których wartość jest mniejsza niż koszt ich obsługi. Czego oczekiwałaś od rządu w tej sprawie?

Gość gość
_iftar_ dziś A coś mnie ominęło??? Dziś jest już środa popielcowa??? Bo ja od paru dni to raczej w pracy siedzę więc i dni mi się mylą. Salam Al-Kutz x Tak, Iftar, dziś we wtorek jest środa popielcowa i dlatego je się śledziki, :D

Gość gość
Odwal sie od dziewczyny.Ciezko pracuje,to moglo jej sie pomylic.

Gość gość
Czepiasz sie,aby sie czepiac.Nie masz nic lepszego do roboty???

Gość gość
Śledzie z ziemniakami w mundurkach?

Gość gbur
No i jak to w PiSie, nasze Prawo i nasza Sprawiedliwość Prywata górą :( (((

Gość gość
I dlaczego idiotki???

Gość gość
Uwielbiam i zupkę grzybową i serki topione:) w duecie musi smakowac wybornie:)Te wasze gachy kafeteryjne maja dobrze z wami.

Gość gość
No i mamy oblicze PRAWDZIWEGO KATOLIKA Kaczyńskiego, ktory broni kanalie okradająca ludzi niepełnosprawnych. Czy suweren się wreszcie i nareszcie obudzi. ps Jeszcze troche i PAD 'odciązy' sądy i ułaskawi Dubienieckiego

Gość gość
Kolejny pozew przeciwko Newsweekowi W piątek 24 lutego Maciej Świrski prezes Reduty Dobrego Imienia złożył do Sądu Okręgowego w Warszawie pozew przeciwko Redaktorowi Naczelnemu Newsweek.pl o sprostowanie nieprawdziwych informacji opublikowanych na portalu Newsweek.pl. Treści, które powinny być zmienione znajdują się w artykule Pauli Szewczyk pt. Po wyzwoleniu nazistowskich obozów Polacy ponownie je otworzyli? „Mała zbrodnia” Marka Łuszczyny opublikowanym 21 stycznia. Maciej Świrski żąda opublikowania w Nesweek.pl oświadczenia punktującego błędy historyczne zawarte w artykule: 1. W czasie II wojny światowej istniały niemieckie nazistowskie obozy koncentracyjne. 2. Nieprawdziwa jest informacja, że w Polsce znajdowały się polskie obozy koncentracyjne utworzone przez Polaków. Rosjanie, na terenie Polski stworzyli komunistyczne obozy pracy. 3. Filię obozu w Auschwitz-Birkenau, po II wojnie światowej otworzyli Sowieci. Sprawa ma charakter precedensowy. Artykuł Pauli Szewczyk był kilkakrotnie zmieniany o czym informowało na swojej stronie internetowej Stowarzyszenie Wolne Jeziorany publikując dodatkowo komentarz do tekstu Newsweeka. Krytyczna opinia spowodowała intensywne działania wydawcy. Przedstawiciel Ringier Axel Springer Polska wezwał Wolne Jeziorany do usunięcia artykułu i zadośćuczynienia finansowego za publikację tekstu X Brawo RDI. Z tym antypolskim szmatławcem Newsikiem tylko tak się rozmawia.

Gość gość
gość dziś Otulona, co miałaś na myśli pisząc " emerytury leżą". PIS przywrócił dawny wiek przechodzenia 60 i 65 lat. Zamierza coś sensownego zrobić z emeryturami, których wartość jest mniejsza niż koszt ich obsługi. Czego oczekiwałaś od rządu w tej sprawie? x Walisz w PIS dla samego walenia bo tak podpowiada Ci TVN i podobne stacje?

Gość gość
otulona_snem dziś X Za to wychwalasz kukiza, który jest taki sam jak POsrańce 🖐️

Gość gość
Bo jesteś idiotką, taką jak lider przystawki PeOwskiej Kukiz 🖐️

Gość gość
Shatyn zaloguj się.Widać od razu,że to ty na pomarańczowo z tą"idiotką"

Gość gość
Z "idiotkami" zręszta też.

Gość gość
gość dziś Shatyn zaloguj się.Widać od razu,że to ty na pomarańczowo z tą"idiotką" X Weź tabletkę. Nie jestem tym faszerowanym penisami nowohuckim kurduplem 🖐️

Gość gość
Im bardziej zaprzeczasz,tym bardziej widać,ze jednak jesteś kretynie. 🖐️

Gość gość
Otulona czy w tym Bialymstoku niema ludzi myslacych,?Jak mozecie pozwolic zeby kilku Radnych i Prezydent miasta wam narzucali to co oni chca,To znaczy ze poddaliscie sie wladzy potulnie glowy chowacie w piasek?Co ma tam robic ten pomnik?Co zrobil w waszym miescie ten byly pan,?Czym i komu sie przysluzyl ?Jak dacie sie otumanic to dokladajcie temu z Warszawy ktory nie potrafi funkcjonwac bez pozywki smolenskiej ,Jesli postawia ten pomnik to znaczy ze maja was mieszkancow w glebokim powazaniu,Nie licza sie z nikim i niczym,byleby zaspokoic te chore wizje prezesa

Gość Myrevin
{ gość dziś Czyli nie było mordowania ludności cywilnej. Uff, to super. } <<>><<>> Rzeczywistość nie jest zero jedynkowa. Nie napisałem że nie było. Odniosłem się tylko do stwierdzenia że { Nie da się dzisiaj manipulować historią. To nie PRL }.. gdy wiedza o tamtych czasach pochodzi właśnie z PRLu. Czyli to zmanipulowana historia, w jakim stopniu, nie wiem.

Gość gość
gość dziś dziadek :D 🖐️