Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdroszczę samotnym kobietom które pogodził się z tym

Polecane posty

Gość gość

faktem i potrafia czerpać radość z życia. Ja jestem sama wkrótce studnie mi 41 lat. Nie potrafię pogodzić się z samotnością popadam w depresje nic mi się nie chce nic mnie nie cieszy. Moje życie to praca popowrocie jakieś zakupy a potem 4 ściany jakąś książka net i do spania. W weekendy zakupy sprzątanie i znowu net ksiazka i tak w kółko.

Gość gość
Poznaj kogoś przez neta lub na jakimś kursie.

Gość gość
Chódź na siłownię do skutku aż kogoś poznasz.

Gość gość
Próbowałam przez neta ale nic nie wyszło. Odkąd skończyłam 40 mam wrażenie ze dla facetów nie istnieje:-( mówią otwarcie "ty mi dziecka nie urodzisz a ja marze o pełnej rodzinie"

Gość gość
Na macierzyństwo za późno, chyba tylko robienie kariery Ci zostało. Może jeszcze poznasz kogoś, nie każdy mężczyzna chce mieć dzieci.

Gość gość
Obejrzyj sobie serial seks w wielkim miescie:)

Gość gość
Na co Ci bachory i maz. Pieniądze wydawaj na pyszne jedzenie i ubrania a reszte na zwierzeta. Adoptuj psa lub kota, zapisz sie na wolontariat, zycie moze byc cudowne. Dzisiaj 40lat to jak dawniej 25.

Gość gość
gość dziś Próbowałam przez neta ale nic nie wyszło. Odkąd skończyłam 40 mam wrażenie ze dla facetów nie istniejesmutas.gif mówią otwarcie "ty mi dziecka nie urodzisz a ja marze o pełnej rodzinie" x wtf... tak to dzieci nie chcą miec a tu nagle chuujątko takie chce miec "pełną rodzine"??? Jak chcesz miec chuuju pełną rodzine, to trzeba sie było żenić w wieku max 28 lat i speirdalaj !!! Tak bym im mówila tym wszystkim mundrym chuujom i jeszcze na odchodne w morde z laczka

Gość gość
kot pies nie zastapi drugiego czlowieka.do wolontariatu sie nie nadaje nie kreci mnie to. prace mam kiepska wec kariery nie zrobie i jakiejs duzej pensji nie mam zeby podrozwac po swiecie itp. zreszta samej nic mi sie nie chce :-(

Gość gość
to może w tym leży problem? Z twoim "nic mi sie nie chce" nie jesteś atrakcyjna dla ludzi którzy nie chcą rodziny bo oni zwykle mają jakieś ciekawe zajęcia.

Gość gość
ale to nic mi sie nie chce dopadlo mnie teraz jakies pol roku temu. a sama jestem znacznie dluzej.

Gość obecny
no tak, jasna sprawa , vagina zaczyna swędzić , zbliża się godzina menopauzy , zapewne już są zmiany nieodwracalne w mózgu z powodu braku bzykania przez wiele lat a będzie coraz gorzej , więc w wieku 41 lat wykombinowała , że szuka faceta i na widok kindybała zrobi wszystko temu kindybałowi aby tylko chciał zostać na dłużej ! kindybałów brak

Gość gość
Do 17:57 suptelna(ny) jesteś jak cholera

Gość obecny
za słowa prawdy nie wolno się gniewać !

Gość gość
do obecny -bredzisz. wlasne dlatego, ze mam wlasne zdanie i nie wszystko zrobie co facet chce dlatego jestem sama.

Gość gość
Suptelny? Nie dziwie sie ze nie masz faceta skoro znajomosc ortografii nizej niz podstawowka