Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eleonora167

czy druga szansa ma sens ?

Polecane posty

Witam , potrzebuje rady . Kilka dni temu zostawił mnie chłopak , mówiąc że męczy go nasza relacja . Nie powiem bo bardzo mnie zabolały te słowa , myślałam że traktuje mnie poważnie .i że w końcu odnalazłam swojego przysłowiowego księcia. Wiem że ponad rok temu zostawiła go dziewczyna i dlatego teraz jest taki ostrożny w uczuciach , boi się zaangażować . Zaproponował mi przyjaźń ale ja nie jestem gotowa na taki krok , bo wiem jakie bolesne będzie przebywanie z nim . Chciałam również zerwać z nim kontakt , ale on nie chciał twierdząc że nie wie co do mnie czuje , ale bardzo chciałby mnie pokochać . Poprosił o czas . Nie wiem czy powinnam mu go dać , zależy mi na nim i wiem że go kocham . Mogę dodać ze nasz związek nie był idealny bo takich nie ma , ale zawsze mimo kłótni godziliśmy się . Pomocy

Gość gość
dużo macie lat? młodzi to ma sens, po przejściach to co innego

Gość gość
Przyjazni on chce, czyli r...c Cie bez zobowiazan dopoki nie znajdzie innej w ktorej na prawde sie zakocha. Olej dziada bo tylko cierpiec bedziesz dluzej.

Gość gość
Nie macie dzieci, jestes mloda. Zostaw go, po co Tobie ktos kto nie wie co czuje. Poczekaj a znajdziesz kogos kto Ciebie pokocha. Jak teraz nie wie co czuje to co dopiero jak dziecko tobie zrobi? Po co zycie marnowac. Ja popelnilam ten blad i zaluje