Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce umrzeć

Polecane posty

Gość gość

Up

Gość gość
dlaczego?masz dobry powod?

Gość gość
Depresja!!!! Leczyłem się z depresji dalej biorę leki byłem 10 dni na obserwacji w szpitalu psychiatrycznym w Opolu

Gość gość
Też chcę umrzeć, Ale jestem taka beznadziejna że boję się sama podjąć tego kroku.. pewnie i tak by mi nie wyszło, a potem byłoby jeszcze gorzej

Gość gość
Naucz sie szanować życie - Chrystus oddał za nas życie na krzyżu i zna tego cenę. Krzyż jest wpisany w ludzkość, nie ma życia bez krzyża. Zło w tobie mogło się zakorzenić i ono podpowiada Ci te myśli - wiem po sobie - ale nas się nie da zniszczyć bo najsilniejszy Bóg w Trzech Odobach stoi nad Tobą, nade mną i nad innymi ludźmi.

Gość gość
Idź do Domu Boga - do Kościoła i oddaj mu twoje życiowe strapienia. On odpowiada na nasze wołania. Przecież On umarł za wszystkie dzieci.

Granica między musem a potrzebą jest cienka.Miałem kolegę niby wszystko ok było a wystarczyło ze to dziewczyna zostawiła i chłopak się powiesił.Dla mnie to był szok a miał 20 lat dopiero.Powodem samobójstwa nie zawsze jest choroba Jego przerosła sytuacja I pewnie nie mógł się pogodzić z sytuacją.A do tego potrzeba z***b....odwagi by to zrobić.Dla osoby która myśli o tym gadanie innych osób nie pomoże bo to musi siedzieć już w głowie Być może sam sobie powinieneś się zapyt czemu po co Czy naprawdę już w tym życiu nie ma miejsca dla mnie Można zrozumieć ze dla niektórych osób o jedyne wyjście bo innego nie widzą

Gość gość
Jesliby sie zdecydowala na samobójstwo, urzadzilabym je tak,zeby było choc komus czy czemus pozyteczne. Np pojechalabym ratowac dzieci czy chorych na wojnie- narazajac zycie. Albo zamanifestowałabym przeciw czemus. A tak tylko rodzina bedzie miala przerąbane, ze dopuscila do samobojstwa, ze psychicznie maja nie po kolei ,albo czegos nie dopilnowali. Bez sensu.

Gość gość
Wiecie kto jest autorem tego tematu o tytule chce umrzeć!!! To ja gość od miasta Namysłów (województwo opolskie) ja leczyłem się w szpitalu psychiatrycznym w Opolu ale leki nie pomagają!!!

Gość takazałamana
Jak długo leczyłeś się z depresji ?

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Długo byłem w Opolu w szpitalu psychiatrycznym 10 dni na obserwacji!!!

Gość takazałamana
No ok byles 10 dni w szpitalu ale czy wcześniej sie leczyłes farmakologicznie tzn czy brales jakies tabletki na depresje ?

Tak ale nim byłem na obserwacji w szpitalu psychiatrycznym w Opolu leczyłem się z depresji we Wrocławiu ale leczenie nie przyniosło efektu i zgłosiłem się do szpitala w Opolu chodzi o ten szpital wojewódzki szpital neuropsychiatryczny im św Jadwigi Śląskiej ulica wodociągowa 4 Opole to jest najlepszy szpital psychiatryczny w Polsce a i tak leczenie nie pomaga!!!

Jak jeździłem do Wrocławia to też brałem leki ale zupełnie inne...

Gość takazałamana
A z jakiego powodu cierpisz na depresje ?

Sam nie wiem to się jakoś samo wzięło sam nie wiem z jakiego powodu cierpię na depresję!!!

Gość takazałamana
A jak dawno temu zaczales sie leczyc we Wroclawiu ?

We Wrocławiu mi nie pomogli w Opolu mi nie pomogli więc co ja mam zrobić?

We Wrocławiu zacząłem się leczyć jeszcze w lutym 2015 roku i jeździłem tam na wizyty często a w Opolu zacząłem się leczyć od 5 grudnia 2016 roku

Gość takazałamana
Pytam bo mam tak samo. Cierpie na depresje ale nie mam pojecia od czego sie wziela a leki mialam juz pare razy zmienianie i nic a nic nie pomagaja.

A w jakim mieście się leczysz?

Gość takazałamana
We Wroclawiu. Ale to do szpitala z jakiegos konkretnego powodu trafiles czy tylko zglosiles sie tam bo nic Ci nie pomagalo ? Tzn mam na mysli czy miales jakies mysli samobojcze czy cos ?

Zgłosiłem się bo miałem paniczne lęki ciągle płakałem czułem pustkę strasznie cierpiałem jesteś z Wrocławia?

A i ciąłem się do Wrocławia nie chce wracać się leczyć bo do Opola mam bliżej 60 km a do samego Wrocławia mam 75 km a tam do psychiatry gdzie jeździłem jakieś 82-85 km Namysłów jest nad tą samą rzeką co Wrocław też nad widawą... Masakra że muszę się męczyć...

Gość takazałamana
Nie nie jestem z Wroclawia. A czemu się samookaleczałes ?

Bo jakoś tak wyszło sam do końca nie wiem dlaczego się okaleczałem skąd jesteś?

Gość takazałamana
Wolałabym nie mowić miejscowosci.. A masz mysli samobójcze ?

Skąd jesteś?

Myśli samobójczych na razie nie (nie musisz mówić miejscowości ale czy daleko od Wrocławia mieszkasz? Nie wiem czy będę mieć myśli samobójcze