Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Girl483

Spotkanie z byłym...

Polecane posty

Hej, wiem że jest pełno podobnych tematów dotyczących byłych, ale jakoś nie mogłam spotkać odpowiedzi odpowiedniej. Chodzi o to, że byłam z chłopakiem przez 2 lata, w maju 2016 rozstaliśmy się, wtedy były ogólne powody, i do końca czerwca gadaliśmy przez fb i sms, aż pewnego dnia nowa dziewczyna "mojego byłego chłopaka" wystawiła na fb że są w związku dokładnie od kiedy my się rozstaliśmy. Jego znajomy właściwie mi powiedział że oni spotykali się już od pewnego czasu, na początku byłam wściekła na niego, nienawidziłam go, chciałam żeby zmarł, żeby karma wróciła do niego, każdy dzień był dla mnie porażką, ledwo co żyłam, wstawałam aby tylko przeżyć dzień i tak dni mijały. W październiku mój były chłopak się odezwał do mnie i co jakiś czas pisze do mnie, aż do teraz się do nie nie odezwałam, nie odpisałam, ale teraz miałam nudne dni i postanowiłam mu odpisać, pisalismy aż w końcu zaprosił mnie do siebie na kawę, przez sms doszliśmy do tego aby się spotkać i pogadać o tym wszystkim. Wiem że to głupie, rozmowa niczego nie zmieni ponieważ on jest z tą laską nadal. z jednej strony chcę aby ta dziewczyna cierpiała tak samo jak ja ale z drugiej strony Ja nie chcę do tego rozpadu związku się przyłączać. co zrobić ? spotkać się z nim ? Strasznie mi nadal na nim zależy i nadal go kocham. Może ktoś z was miał podobną sytuacje i chcecie się podzielić tym albo może znajomi. z góry dzięki za każdą odpowiedź. :)

Gość gość
Chcesz powtórki z rozrywki to idź na ta kawę,przecież on z jedną nie potrafi być w związku