Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra jest w 3 ciazy, z innym facetem, na utrzymaniu rodziców. Oddac dzie

Polecane posty

Gość gość
Najlepsza opcja to usunąć

Gość gość
Najlepsza opcja to ANTYKONCEPCJA !!!!!!!!!

Gość gość
Cos sobie Twoim rodzice nie poradzici z wychowaniem jednej corki... Szkoda, ze u nas nie ma obowiazku sterylizacji w takich przypadkach. No ale w swietle prowadzonej polityki prorodzinnej to w zasadzie wzorowa obywatelna, nie wiadomo kto wychowa i za co, wazne ze sie urodzi...

Gość gość
To zacne z Twojej strony Autorko, ze chcesz wziac na wychowanie. Ale Twoje obawy sa jak najbardziej uzasadnione, bardzo prawdopodobne ze pojawi sie kolejne dziecko za chwile, a potem jeszcze jedno i jeszcze...

Gość gość
autorko weźmiesz dziecko siostry a co będzie jeśli będziesz chciała mieć swoje i nie tylko jedno a masz gwarancje że urodzi się zdrowe, że jakieś ciężkie schorzenie nie wyjdzie przy okazji,

Gość gość
a tobie na mózg walnęło, zobacz jak babska się rozmnażają, mają po kilkoro i co mają kuźwa gwarancję, że będą zdrowie. Jak tej dziewczynie tłumaczysz to weż i wytłumacz pozostałym królicom co mają więcej jak jedno dziecko, skąd mają gwarancję, że będa zdrowie.

Gość gość
15 09 ja mam pięcioro i wszystkie zdrowe i śliczne my z mężem również dzięki BOGU tak że nie gorączkuj się tak :-)

Gość gość
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Zgadzam sie z tym, ze rodzice musza nia potrzasnac, ale mowic to ja sobie moge... Obydwaj tatusiowie sie na nia wypieli, tamten placi alimenty, jak mu sie przypomni. Ten już sie na nia wypial jak dowiedzial sie o ciazy, do tego to jakis zonaty facet :/ ach brak mi juz slow na nia... :o ale dzieki za wszystkie odp. Myślę ze wynajecie mieszkania to bedzie najlepsze w tej chwili, spróbuje to przeforsowac i przekonac rodzicow ze trzeba tak zrobić.

Gość gość
ten typ tak ma.za moment bedzie kolejny facet i kolejne dziecko.moze by ja wcisnac jakiemus okolo 40 samotnemu, spragnionemu potomstwa prawikowi.sa i tacy faceci, bylaby dla niego ksiezniczka, a dzieci skarbami

Gość gość
Xd