Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Waderka

Niepotrzebna katastrofa

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Pod pierzynk膮, wzgl臋dnie ko艂derk膮 jak najbardziej, mniam ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Jak to co? Nasza misja wypelniona, a Jadzik przedyskutuje Twoja sytuacje ze znajomymi skadinad:) Bo o tym sie teraz rozmawia. Taki trend:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciotki dewotki :(

Udost臋pnij ten post

Bye sweet ciociu馃憚 Co teraz bedzie czytal gosciu? Sklad chemiczny kremu do rak?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 mid
Jaka jest jadzikowa definicja dewotki? :( O co ja pytam, 偶eby zdefiniowa膰, musia艂aby my艣le膰 :) Ciocie 馃槝 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co b臋dziesz ty czyta艂a wylenia艂a Wadero ? A Mucha ? Chyba pije do lustra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaka jest definicja stalkerki Awarii i Tabasko? B臋dzie jaka艣 ostateczne stanowisko? :-D

Udost臋pnij ten post

Zawsze mowilem, 偶e wadera jest dobra w 艂贸偶ku na podlodze, scianie i na blacie w kuchni aby za p艂asko nie by艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jacek                81
Zwali艂em konia kole偶ance a偶 tryska艂a po 艣cianach. :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ajgor wczoraj Bardzo mi pochlebia zainteresowanie moj膮 osob膮 ale prosz臋 mnie nie obra偶a膰 jakim艣 Koke, Widmo, Kojotem, Wilkiem a nie daj B...偶e Najemsmutas.gif Zba艂amuci艂em tu kilka kobiet s艂owem i czynem ale to nie jest pow贸d by mnie obra偶a膰 her mucha, ciebie tylko dlatego nie sponiewiera艂em bo jeste艣 wyj膮tkowo brzydka i wyj膮tkowo nudna, to 偶e jeste艣 g艂upia 艣wiadczy o tym, 偶e zapyta艂a艣 mnie czy masz po艂kn膮膰 czy tylko twarz wysmarowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie dosy膰, 偶e 艣cierwo, to jeszcze fantasta i marzyciel :) Mo偶na i tak, tylko 偶e co my mamy z tym wsp贸lnego, 偶e to tutaj przynosisz, wklejko? :Oxgo艣膰 wczoraj Jaka jest definicja stalkerki Awarii Czemu mnie pytasz? Musisz spyta膰 stalkerki Awarii, jak sama siebie definiuje :)xKawusi? 馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
g臋gusi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 mid
10.52 Spokojnie, doczekasz si臋 i odetchniesz z ulg膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Waderka
To moze podaj nr tel ajgorowi. Widac obaj lubicie ostro pofantazjowac;) Taka mi sie mysl nasunela, czytajac te rewelacje domoroslogo Cadsanovy, ze im wieksza chec do dzielenia sie swoimi fantazjami z otoczeniem, tym mniejsze mozliwosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Muszko id臋 z Tob膮 ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Id臋 z Wami :classic_cool: Edit ;-)

Udost臋pnij ten post

Ja szlam za Toba. Nie widzialas mnie:) Blabladory sa fajne. Ale chyba najbardziej lubie mieszance.

Udost臋pnij ten post

O tak. Ja np mam w sobie bardzo duzo uroku:) Po futerku nie moglabys mnie poglaskac z przyczyn technicznych, ale moglabym Ci dac potarmosic moja doczepiona ruda kitke:p Nie wiem dlaczego wolalam sie skradac za Toba. Chyba nie po to by gapic sie na tylek?:p x kitke wtykam dokladnie tam skad Jadzia wyciagnela swoja teorie o tym, ze jestem Foxy Lady:D http://68.media.tumblr.com/ad846f37377c3d86583eef630905db37/tumblr_ogne3hStWG1vala3zo1_400.gif

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wilkowi j膮 doczep w艣cibska Ciekawsko kochanico rudzielca :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I kto tu jest ameba? Czemu sie nie przyznajesz rozw贸dko, 偶e wilk ci臋 posuwa艂 na mailu i we Wroc艂awiu?:P Ameby to kobiety zadaj膮ce si臋 z Wilkiem :D Zreszt膮 nie tylko wilk tylko kurfy daj膮 maila do profilu, 偶eby szuka膰 ch,,贸ja do d贸py

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wilkowyjcowa jepa艂a sie na sk贸rach :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Albo kobiety, kt贸re bior膮 sprawy w swoje r臋ce ;) Pewien typ kobiet sam rozdaje karty i wybiera, a inny (ty) ca艂e 偶ycie czeka na rozdanie i zawsze dostaje najs艂absze :)A teraz podejrzewam Cizia ma @ w profilu po to, 偶eby艣 mia艂a o co podskakiwa膰, tak zabawnie popluwaj膮c si臋 w podnieceniu :)xCiziu, avek i stopka jak ula艂 ;) 馃槝

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawska i zaintrygowana dzi艣 Wadi, ciekawo艣膰 mnie z偶era, gdzie doczepiasz sobie t膮 rud膮 kitk臋? cool.gifxPrzy艂膮czam si臋 do pytania :classic_cool: Odpowied藕 mo偶e by膰 w formie jotpega :classic_cool:xxJest jotpeg :classic_cool:Wnioskuj臋 za zmniejszeniem elementu wtykaj膮cego, reszta w porz膮dku :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oho, Jadzie mog膮 odetchn膮膰 z ulg膮 ;)Dziewczyny, z Wami zawsze si臋 pokr臋ci samo 馃槝Ale niech Jadzie nie maj膮 zawa艂u, g臋sior dzia艂aj :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam takie pytanie. Czym kierujecie si臋 daj膮c konkretne zdj臋cia w avatar? Aspiracyjnie chcecie by膰 uwa偶ane przez innych user贸w za takie zgrabne( 艂adne, seksowne, m艂ode -przymiotniki do wyboru); marzycielskie- pokazujecie co艣 o czym marzycie. Czy najzwyczajniej kieruj膮 wami zwyk艂e kompleksy? Wylaszczonymi avkami kompensujecie sobie w艂asne niedostatki? Bo troch臋 g艂upio ( a wiem to z do艣wiadcze艅) gdy w avku wisi super kobieta a na emajla przychodzi zdj臋cie bardzo przeci臋tnej gospodyni domowej. Ciziu, z ca艂ym szacunkiem, ale ty obok takiej laski jak w twoim avku nawet nie le偶a艂a艣:)

Udost臋pnij ten post