Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alekandra

pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość alekandra

Dlaczego tak się dzieje,że gdy kobieta delikatnie odrzuci podchody podrywowe mężczyzna- stary znajomy zrywa kontakt. Czy naprawdę prowadzicie ożywiony kontakt z kobietą licząc na coś więcej tylko, a jeśli nie wychodzi nie stać Was nawet na zdawkowe odezwanie się od czasu do czasu. Tu nie chodzi o przyjaźń, ale o zwyczajną znajomośc

Gość gość
mężczyźni hetero nie mają potrzeby koleżeńskować się z kobietami bo są z natury nastawieni na zachowanie gatunku z chętną samicą a nie z niedojrzałą czy podstarzałą niunią która nie wie czego chce

Gość porazki
Jestem przykładem tego zjawiska. Zawsze w takich wypadkach zrywam kontakt, ponieważ podtrzymywanie go ustawicznie odświeża poczucie porażki, co jest nie do zniesienia. Nie lubię, gdy taka kobieta nie pozwala mi o sobie do reszty zapomnieć

Gość gość
Jak już odrzucisz faceta, to chyba trochę mu z tym nieswojo, prawda?Po co miałby się z Tobą spotykać i czuć się upokorzony ,

Gość gość
Dokładnie, jest to po prostu dla większości upokarzające, a przynajmniej mi byłoby jakoś dziwnie bujać się z dziewczyną, która dała mi kosza ;p

Gość gość
Dokładnie, jest to po prostu dla większości upokarzające, a przynajmniej mi byłoby jakoś dziwnie bujać się z dziewczyną, która dała mi kosza ;p