Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie prawiczka 35l do wszystkich samic

Polecane posty

Gość gość

dlaczego niechcialyscie sie spotkac ze mna na sex bo chciałyscie w oprawie, poznac - żeby sie zorientować czy jest fagasem? I nazywalyscie mnie najgorszym smieciem przez chec sexu z powodu powyższego i żeby uchodzić za aseksualne?

Gość gość
Fajniejszy od klasycznego zaczyna byc telefoniczny seksik. Często korzystam z sex telefonu na stronie http://www.sextelefon.org.pl/ i mogę sobie bardzo polecić ten seksik telefon. Dziewczyny są na prawdę klasa.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.

Współczesna kobieta jest zupełnie bezuczuciowa w stosunku do mężczyzny – potrafi kochać niektóra jedynie swoje dziecko, ponieważ widzi w nim część siebie. Jeśli kobieta bierze ślub to ze względów finansowych, lub, gdy czuje mężczyznę pod sobą i cieszy się, że jest to piękne mieć pod sobą mężczyznę by móc go krytykować i poniżać wśród koleżanek. Niektóra starsza kobieta dla szpanu lub by wyglądać w społeczeństwie nie jako stara panna, bierze ślub, że niby ma powodzenie. Jeśli mężczyźnie zależy zrobi z niego ciotę, śmiecia. Jeśli mężczyźnie nie zależy to jej też. Kobiety upatrują sobie też mężczyzn, których trzeba spychać na bok bez względu na to czy jesteś piękny, bogaty i dobry. Bo kobieta jako wujek samo zło lubi statystyki i satysfakcje z tego, że jeśli mężczyzna jest uczuciowy i pragnie miłości i od dłuższego czasu tego nie ma i popełni samobójstwo, to tylko kobieta cieszy się nad wyższością kobiety. W mężczyźnie kobieta doszukuje się raz tego raz czegoś innego by móc być współczesną kobietą, czyli agentką SS. Więc jeśli jesteś normalnym mężczyzną, kobieta jest znudzona. Współczesnemu mężczyźnie pozostaje podniecić się chyba raz w miesiącu u prostytutki za 200 zł, lecz według mnie strasznie to podniecające i szkoda na te zdziry pieniędzy.